Yksityislentojen tilaaminen Suomessa

Lentokoneella matkustaminen ei tarkoita aina ahtaita reittilentoja ja turvatarkastusten loputtomia jonoja. Etenkin yritysasiakkaille ja suurille ryhmille tarjotaan tilauslentoja, joilla voi siirtää paikasta toiseen jopa satoja ihmisiä, esimerkiksi suuren joukon asiakkaita, tai ihan vain yhden tärkeän henkilö. Tilauslennoilla säästyy aina aikaa ja vaivaa, ja oikein suunniteltuina ja toteutettuina tilauslennot voivat olla myös hyvin kilpailukykyinen vaihtoehto reittiliikenteelle. Nyt Suomessa on aloittanut toimintansa Private Skies -niminen yhtiö, joka lupaa apua tilauslentojen suunnitteluun ja toteuttamiseen, sekä kattavan kilpailutuksen edullisimpien hintojen löytämiseksi. Mistä oikein on kyse? Lue lisää.

Miten Private Skies toimii?

Private Skies on tilauslentoja välittävä täyden palvelun yritys,  joka lupaa auttaa liikelentoja tarvitsevia asiakkaita löytämään aina edullisimman ja toimivimman mahdollisen lentopalvelun.

Asiakas ottaa Private Skiesiin yhteyttä helposti heidän nettisivultaan löytyvän lomakkeen avulla. Lomakkeessa asiakas kertoo, montako ihmistä halutaan siirtää, milloin ja minne. Private Skies ottaa myöhemmin suoraan asiakkaaseen yhteyttä ja ilmoittaa parhaan löytämänsä tarjouksen. Asiakas voi myös soittaa suoraan Private Skiesin asiakaspalveluun tehdäkseen kilpailutuspyynnön.

Yhdellä lennolla on mahdollista vierailla myös useassa kohteessa. Esimerkiksi jos vaikkapa joukko neuvottelijoita aiotaan lennättää Oulusta Tukholmaan, lentokoneelle voidaan sopia myös välilasku Helsinkiin.

Tällaisia tilauslentopalveluita Private Skies tarjoaa

Private Skies välittää ja kilpailuttaa useanlaisia tilauslentoja aina asiakkaan tarpeen mukaan. Seuraavassa on tiivistettynä tärkeimmät:

  •         Private Skies Business on 1-18 matkustajalle tarkoitettu liikelentopalvelu, jolla on kätevää ja tehokasta siirtää matkustajia sellaisiinkin kohteisiin, jotka on vaikea tavoittaa normaaleilla reittilennoilla. Business-tyypin koneeksi voidaan valita pieni suihkukone tai potkuriturbiinikone, hieman matkan pituudesta ja henkilömäärästä riippuen.
  •         Private Skies Charter on suurille ryhmille tarkoitettu vaihtoehto. Lentotyyppiä tarjotaan vähintään 20 hengen retkueille, ja enimmäismäärä on 500 matkustajaa. Charter on oiva vaihtoehto suurten ryhmien kuljettamiseen. Esimerkiksi urheilujoukkueet ja isot asiakasryhmät kulkevat näin kohteeseen helposti. Charter-koneena voidaan käyttää pienempää potkuturbiinikonetta, joka pystyy laskeutumaan lyhyellekin kiitoradalle, tai suurempia suihkumoottorikoneita.
  •         Private Skies Cargo on rahtilentopalvelu, jolla kuljetetaan nopeasti ja tehokkaasti raskaitakin lasteja kentältä toiselle. Cargo on kiinnostava vaihtoehto tilanteissa, joissa rahti on liian suurta tai vaarallista kuljetettavaksi säännöllisten rahtilentojen mukana. Myös muun muassa eläin- ja kaasukuljetukset hoituvat Private Skiesin kautta. Lisäksi Cargoon kannattaa turvautua, jos vaikkapa puuttuva varaosa on saatava toimitettua pikaisesti perille. Mukana kulkevat kätevästi myös tarvittavat huoltohenkilöt.
  •         Private Skies Helicopter on nimensä mukaisesti yksityishelikopteri. Se kannattaa valita, jos kohteeseen ei voi laskeutua lentokoneella. Helikopteri soveltuu monenlaisiin tehtäviin, kuten tutkimuskäyttöön, etsintään, nostotöihin, valokuvaukseen ja myös elämyslennätyksiin. Private Skiesin kautta on tarjolla kolme erilaista helikopteria, joista pienin sopii 1-4 matkustajan kuljettamiseen ja suurin jopa 15 matkustajalle. Helikopterilla pääsee 18 minuutissa Helsingistä Tallinnaan.

Onko Private Skies -palveluissa järkeä?

Yleensä netin kilpailutuspalvelut ovat hieman epäilyttäviä. Private Skiesin yhteistyökumppanien verkosto kattaa kuitenkin kaikki Euroopan lentoyhtiöt ja tarvittaessa yhteistyökumppaneita etsitään kauempaakin. Private Skies ei ole sidottu tiettyihin lentoyhtiöihin eikä riippuvainen vain näiden palveluista, joten asiakas saa aina puolueettoman kilpailutuksen. Kilpailutus on aina asiakkaalle ilmainen ja aikaa säästyy, kun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä moneen paikkaan. Kilpailutetun hinnan ja sopivimman vaihtoehdon saa aina nopeasti asiantuntevat henkilökunnan ansiosta.

Private Skies yrityksenä

Private Skies Oy on ilmailu- ja palvelualan ammattilaisten perustama yritys, jonka päämääränä on edistää tilauslentoalan kehittymistä Suomessa. Yritys perustettiin vuonna 2014 toimimaan asiakkaiden ja tilauslentoyhtiöiden kohtaamisalustana. Private Skiesin ensimmäinen vuosi on ollut hyvin menestyksekäs ja palvelut ovat vastanneet selkeään tarpeeseen markkinoilla.

Private Skies yhteystiedot

Private Skies Oy
Rahtitie 3, 3. krs
01530 Vantaa

Puh: +358 20 734 8130
Sähköposti: sales@privateskies.fi
Verkkosivu: http://www.privateskies.fi

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart