Yhteisöpalvelu B2B käyttöön

Business-to-business kentällä toimivien yritysten hankinta- ja myyntitoimintojen tueksi on olemassa valtava määrä elektronisia apuvälineitä, ohjelmistoja ja erilaisia teknologisia ratkaisuja. Sosiaalinen media on lyönyt läpi kuluttajapuolella, ja ainakin aiheen ympärillä pyörivän internet kirjoittelun määrästä päätellen sosiaalinen media on suuren mielenkiinnon kohteena mahdolliseksi työkaluksi myös yritystenvälisten suhteiden hoitamiseen.

Olemassa olevia yhteisöpalveluita yritystenvälisten suhteiden hoitamiseen on tarjolla yllättävän vähän. Yksikään niistä ei ole saanut jalansijaa suomalaisessa pk-yritysmaailmassa. Tähän tarpeeseen on vaasalainen Firmakirja Oy kehittänyt Firmakirja – yhteisöpalveluportaalin..

Firmakirjassa yhdistyvät perinteisen yrityshakemiston hakutoiminto, yritysten välinen suosittelu, kattavat yritystiedot, b2b-kontaktointi, hankintojen kilpailuttaminen sekä yhteisöpalvelun sosiaaliset ominaisuudet. Palveluun rekisteröidytään yrityksenä. Yritysprofiilista saa tehtyä erittäin kattavan mm. lisäämällä tuotekuvia ja tiedottamalla profiilissa.

Palvelun laajan käyttöönoton myötä läpinäkyvyys yritysmaailmassa lisääntyy, liiketoimintasuhteiden luominen on entistä helpompaa kun luotettavien kontaktien löytäminen nopeutuu ja tulee tehokkaammaksi. Pienten ja keskisuurten yritysten hankinnalle ja myynnille business-to-business liiketoiminnassa yhteisöpalvelu on merkittävä edistysaskel ollessaan myös erittäin kustannustehokas. Uuden liiketoiminnan alkuunpääsy, yritysten välisen yhteistyön syntyminen ja olemassa olevan liiketoiminnan kasvattaminen helpottuu, kun luotettavia yrityksiä löytyy referensseineen ja suosituksineen jokaisen yrityksen tavoitettavissa olevasta yhteisöpalvelusta, jonka sisällön ovat luoneet käyttäjät itse.
Tästä pääset katsomaan miltä Firmakirjassa olevan yrityksen profiili näyttää rekisteröitymättömälle käyttäjälle.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart