Vippisaitti

Vippisaitti eli ST-Investment Oy on Riihimäeltä toimiva pikavippeihin erikoistunut yritys. Vippisaitin palveluihin kuuluvat 15 päivän takaisinmaksulla 50 €, 100 €, 150 €, 200 €, 250 € sekä 300 € pikalainat. Vippisaitti tarjoaa lainoja myös 30 päivän takaisinmaksulla 400 € lähtien nousten sadan euron vaihtoehdoilla aina 1000 € asti. Näillä lainoilla on kaksi 15 päivän maksuerää.

Vippisaittia haetaan joko sivustolta löytyvällä verkkohakemuksella tai tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 3,00 €/lähetetty viesti.

Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Soneran, Elisan, DNA:n, Kolumbuksen, Saunalahden ja TeleFinlandin liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Vippisaitti tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus kaikissa Vippisaitin pikalainoissa on 19-vuotta.

Laina-aika on lainasummasta riippumatta jotain 7 – 28 vuorokauden väliltä. Takaisinmaksettavan summan määrään vaikuttaa enemmän mitä pidemmästä takaisinmaksusta on kysymys. Laskulle ei ole mahdollista hakea eräpäivän siirtoa. Laskun voi maksaa takaisin velkojalle 14 päivää ennen laskun erääntymistä. Peruuttaessaan pikalainan lainanhakija on velvollinen maksamaan luotonantajalle peruuttamisesta aiheutuvaa korvausta koko siltä ajalta, jonka laina on ollut lainanhakijan käytössä. Lainanhakija sitoutuu, viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä, palauttamaan luotonantajalle lainasopimuksen nojalla saamansa varat.

Vippisaitin palvelut ovat avoinna jokaisena päivänä vuodesta, kello 07.00 – 23.00. Ainoana rajoituksena on, että lainaa ei voi saada tilille yöaikaan. Vippisaitin viestikeskus kuitenkin vastaanottaa hakemuksia ympäri vuorokauden ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä jos lainapäätös pikalainalle myönnetään.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart