Vippiraha

Vippiraha, eli Buencali Oy on salossa sijaitseva pikalainoihin perustuva yritys. Vippiraha tarjoaa 20 €, 40 €, 50 € sekä 60 € suuruisia pikalainoja uusille asiakkaille. Kanta-asiakkaille on aivan oma tarjontansa, lähtien 40 €, 60 €, 80 €, 100 € ja 120 € suuruisiin pikalainoihin. Uudet asiakkaat voivat hakea alkuun 20 € – 60 € pikavippiä. 60 – 120 € pikavipit myönnetään kanta-asiakkaille, joilla ei ole ollut ongelmia aikaisempien lainojen takaisinmaksussa. Vippiraha ei vaikuta hirveän luotettavalta yritykseltä, sillä sivustolla ei esitetä selvästi tekstiviestien hinnoittelua, jotka ovat jopa 5,00 €/viesti. Yrityksellä ei myöskään ole puhelinnumeroa, asiakaspalveluna toimii ainoastaan sähköposti.

Vippirahaa haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 5,00 €, varmistusviestejä on yksi. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Vippiraha tarjoaa lisäksi palvelun jossa asiakas voi kirjautua verkkohakemukseen, tunnistautumalla ensin joko mobiilipassilla tai verkkopankkitunnuksillaan. Tämä palvelu on kuitenkin vähemmän esillä, tekstiviestihakemus löytyy välittömästi etusivulta.

Vippiraha tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Vippirahan pikalainoissa 20 – 60 € on 18-vuotta, suuremmissa ikävaatimus on 21-vuotta.

Vippiraha tarjoaa jokaisen lainansa kohdalla 14 päivän maksuaikaa, huolimatta siitä onko kyseessä kuinka suuri laina tai onko asiakas uusi vai kanta-asiakas. Laskulle ei ole mahdollista hakea eräpäivän siirtoa. Laskun voi maksaa takaisin velkojalle 14 päivää ennen laskun erääntymistä. Peruuttaessaan pikalainan lainanhakija on velvollinen maksamaan luotonantajalle peruuttamisesta aiheutuvaa korvausta koko siltä ajalta, jonka laina on ollut lainanhakijan käytössä. Lainanhakija sitoutuu, viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä, palauttamaan luotonantajalle lainasopimuksen nojalla saamansa varat.

Vippirahan palvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Vippiraha vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja öisin, jolloin hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat maksetaan asiakkaan tilille välittömästi.

Vippiraha asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@vippiraha.fi

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart