Vippiluotto

Hae Vippiluotto pikavippi 100€ – 1000€ tästä!

Vippiluotto, eli Luoteen Sirtox Oy on Hollolassa sijaitseva pikalainapalveluihin perustuva yritys. Vippiluotto tarjoaa suuren määrän eri tilanteisiin sopivia lainoja. Vippiluotto tarjoaa 60 €, 100 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 €, 600 €, 700 €, 800 €, 900 € sekä 1000 € lainoja.

Vippiluoton ensimmäinen laina on enintään 200 € jos asiakas on alle 23-vuotias. Yli 300 € lainat ovat tarkoitettu henkilöille yli 23-vuoden ikärajan. Ensimmäisen ajallaan takaisin maksetun lainan jälkeen lainasumma nousee portaittain suurempiin lainoihin. 800 – 1000 € lainoja myönnetään sillä ehdolla, että asiakas on maksanut ajallaan takaisin vähintään yhden 600 – 700 € suuruisen lainan.

Vippiluottoa haetaan pääsääntöisesti tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Lainaa voi myös hakea verkkohakemuksella jolle löytyy oma lomakkeensa sivustolta. Jokaisesta viestistä veloitetaan 1,90€. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Vippiluotto vaatii PIN-tunnuksen, jonka asiakas saa kirjautumalla verkkopankkitunnuksillaan tunnistautumispalveluun. Tämän jälkeen asiakas saa PIN-tunnuksensa tekstiviestitse, jonka jälkeen hän voi hakea lainoja verkko- tai tekstiviestihakemuksella. Vippiluotto vaikuttaa melko rehdiltä lainatoimintansa suhteen, yrityksen taustalla oleva rahoittaja on selvästi esillä, verkkohakemuksesta kerrotaan selvästi ja tekstiviestikulujen summa on etusivulla asiakkaan nähtävissä.

Vippiluotto tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Vippiluoton kaikissa pikalainoissa on vähintään 20-vuotta.

Maksuaika on 30 päivää 60 – 500 € lainoissa. Kun laina on 600 – 1000 € suuruinen niin lainan takaisinmaksu otetaan kahteen erilliseen erään yhtä suuressa maksuerässä. Laskun ensimmäinen maksuerä tapahtuu 30 päivän, toinen 60 päivän kuluttua siitä kun laina on myönnetty. Suurempia pikavippejä on mahdollista saada portaittain sitä mukaan, kun aikaisemmat pienemmät vipit hoidetaan ongelmitta. Kanta-asiakkaille tarjotaan jopa 1000 € suuruista lainaa. Vippiluotto tarjoaa mahdollisuuden eräpäivänsiirtoon, tämän voi tehdä sopimuksen mukaisesti yhden kerran lainan ottamisen jälkeen. Eräpäivän siirron tulee tapahtua viimeistään eräpäivänä, siirto kustantaa alkuperäisen lainan käsittelymaksut uudelleen jotka lisätään lopullisen laskun summaan.

Vippiluoton palvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 21.00 ja lauantaista sunnuntaihin 11.00 – 19.00. Vippiluoton viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, Vippiluotto siirtää rahat tilille välittömästi.

Vippiluotto asiakaspalvelu
info@sirtox.fi
0600 03900 (1,50e / min)

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart