Vippikulma

Mikä yritys omistaa palvelun

Palvelun omistaa turkulainen Top Finance Oy, joka on viime aikoina avannut useita eri lainapalveluita. Muita yrityksen pikavippipalveluita ovat Vippihelp, Vippikeskus ja Nopsavippi. Lainasummat ja laina-ajat ovat kaikissa palveluissa samat.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa voi Vippikulmasta hakea 50-500 euroa. Laina-aika 50-300 euron lainoissa on 14 vuorokautta ja 400-500 euron lainoissa 30 vuorokautta. Uudet asiakkaat voivat hakea ainoastaan 50 euron suuruisia lainoja.

Kenelle lainaa myönnetään

Lainaa voi hakea jokainen täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole luottotietorekisterissä maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Ensimmäisellä kerralla lainaa haettaessa tulee tehdä sähköinen tunnistautuminen Nordean, Sampo-pankin, Osuuspankin tai Aktian verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainanhaku jatkuu tekstiviestitse.

Lainan hinta

Lainan todellinen vuosikorko on 313,41% – 1188,86% riippuen lainan suuruudesta. Pienimmät pikavipit ovat kalleimpia. Esimerkiksi 50 euron lainassa kuluja tulee yhteensä 19 euroa, jolloin takaisinmaksettavaa on 69 euroa. Tekstiviestin hinta on 2-3 euroa kappale. Lainan ottamiseen tarvitaan kaksi tekstiviestiä.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainapalvelu on auki viikon jokaisena päivänä kello 8-22. Rahat tulevat suurimpien pankkien tileille reaaliaikaisesti. Muihin pankkeihin siirto kestää yhdestä kahteen pankkipäivää.

Muuta

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Kohtuuhintaista lainaa, mutta halvempaakin pikavippiä on tarjolla. Asiakas tosin saa jo toisella lainauskerralla 500 euron suuruisia lainoja, joka on harvinaista.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart