Vippikone

Vippikone on espoolainen pikalainoihin perustuva yritys jonka takana seisoo lainayritys Amex Rahoitus Oy. Vippikone tarjoaa 20 €, 50 €, 80 €, 160 €, 240 €, 360 €, 480 suuruisia lainoja. Kanta-asiakkaille on omat pikalainat verrattuna uusiin asiakkaisiin, lainan määrä on uusille asiakkaille 20 € tai 50 €. Kanta-asiakkaille lainan määrä on 80 €, 160 €, 240 €, 360 € tai 480 €. 80 € lainaa voi hakea, kun on aiemmin maksanut takaisin kaksi 20 € tai 50 € lainaa ajallaan, 160 € lainaa voi hakea, kun on aiemmin maksanut takaisin kaksi 80 € lainaa jne.

Vippikone ei ole kovinkaan rehellinen yritys, kuten ei mikään muukaan Amex Rahoitus Oy:n taustalla oleva pikavippipalvelu. Vippikoneen sivustolla ei esitetä selvästi tekstiviestien hinnoittelua, jotka ovat  5,00 €/viesti. Tämän lisäksi nettihakemukseen ei ole selviä linkkejä lainaehdoissa, vaan linkki ohjaa takaisin etusivulle tekstiviestihakemukseen. Amex Rahoitus Oy on piilotettu lainaehtojen pohjalle pienen linkin taakse.

Vippikoneen pikavippejä haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 5,00 €, varmistusviestejä on yksi. Asiakas maksaa siis vippikoneelle pelkästään tekstiviestikuluja 10,00 €. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Vippikone tarjoaa lisäksi palvelun jossa asiakas voi kirjautua verkkohakemukseen, tunnistautumalla ensin verkkopankkitunnuksillaan. Tämä palvelu on kuitenkin vähemmän esillä, tekstiviestihakemus löytyy välittömästi etusivulta. Verkkohakemuksessa ei tarvita varmistuviestiä, lainan hakeminen siis tätä kautta on ilmainen.

Vippikone tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Vippikoneen pikalainoissa on vähintään 18-vuotta.

Vippikone tarjoaa aina lainansa kohdalla 14 päivän maksuaikaa, välittämättä siitä onko kyseessä kuinka suuri laina tai onko asiakas uusi vai kanta-asiakas. Vippikoneen laskulle ei ole mahdollista hakea eräpäivän siirtoa. Vippikoneen laskun voi kuitenkin maksaa takaisin velkojalle 14 päivää ennen laskun erääntymistä. Peruuttaessaan pikalainan lainanhakija on velvollinen maksamaan luotonantajalle peruuttamisesta aiheutuvaa korvausta koko siltä ajalta, jonka laina on ollut lainanhakijan käytössä. Lainanhakija sitoutuu, viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä, palauttamaan luotonantajalle lainasopimuksen nojalla saamansa rahat.

Vippikoneen palvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Vippiraha vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja öisin, jolloin hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat maksetaan asiakkaan tilille välittömästi. Nordean, Osuuspankkien, Handelsbankenin ja Säästöpankkien tileille laina kirjautuu heti.

Vippikoneen asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@vippikone.fi
0600-91912 (1,95e+ppm)

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart