Vippikeskus

Mikä yritys omistaa palvelun

Vippikeskus on Top Finance Oy:n lainapalvelu. Yrityksellä on myös muutamia muita pikavippipalveluita, kuten Vippihelp ja

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa voi Vippikeskuksesta hakea 50 – 500 euroa joko 14 tai 30 vuorokauden laina-ajaksi. 50-300 euron suuruisissa lainoissa laina-aika 14 vuorokautta ja sitä suuremmissa 30 vuorokautta. Ensimmmäinen lainasumma max 200 euroa.

Kenelle lainaa myönnetään

Lainaa on mahdollista hakea jokainen täysi-ikäinen, jolla on luottotiedot kunnossa. Matkapuhelinliittymän sekä pankkitilin tulee olla omissa nimissä ja julkisia.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainaa varten on tunnistauduttava Aktian, Sampo-pankin, Nordean tai Osuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainanhaku jatkuu tekstiviestitse. Jatkossa lainaa voi hakea pelkällä palvelusta saatavalla henkilökohtaisella pin-koodilla.

Lainan hinta

Lainan todellinen vuosikorko summasta riippuen 313% – 1188%. Suuremmat lainat suhteessa edullisempia. Tekstiviestikulut yhteensä 6 euroa (3€ viesti). Lainan ottamiseen tarvitaan kaksi viestiä.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainoja tilitetaan asiakkaiden tileille päivittäin kello 8-22. Rahat todennäköisesti reaaliaikaisesti suurimpien pankki tileille.

Muuta

Otanko lainaa tältä yritykseltä

Luotettavan oloinen palvelu. Kohtuullisen edullista lainaa.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart