Vip Money

Vipmoney on pikalainoihin erikoistunut yritys jonka takana seisoo rahoitusfirma Hansapol Oy. Vipmoney tarjoaa pienen määrän erilaisia lainoja 30 €, 120 € tai 240 € suuruudelta. Kanta-asiakkaille on omat pikalainat verrattuna uusiin asiakkaisiin, lainan määrä on uusille asiakkaille 20 € tai 50 €. Kanta-asiakkaille lainan määrä on 80 €, 160 €, 240 €, 360 € tai 480 €. 80 € lainaa voi hakea, kun on aiemmin maksanut takaisin kaksi 20 € tai 50 € lainaa ajallaan, 160 € lainaa voi hakea, kun on aiemmin maksanut takaisin kaksi 80 € lainaa jne.

Vipmoneyn sivusto esittää selkeästi eri palvelumahdollisuudet. Tekstiviesti, puhelin sekä verkkohakemus ovat kaikki tapoja lainan hakemiselle. Tekstiviestin hinta on selvästi näkyvillä, palvelu tarjoaa myös eräpäivänsiirtoa.

Vipmoneyn lainoja haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 2,00 €, varmistusviestejä on yksi. Puhelinpalvelu toimii soittamalla numeroon 0600 16399 (2,82€/puhelu +ppm/mpm). Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä. Vipmoney tarjoaa myös palvelun jossa asiakas voi kirjautua verkkohakemukseen tunnistautumalla ensin verkkopankkitunnuksillaan. Mikäli asiakas ei ole Nordean, OP:n tai Sampon asiakas tulee sinun ensimmäistä lainaa hakiessasi tunnistautua pankkitunnuksillaan.

Vipmoney tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Vipmoney pikalainoissa on vähintään 19-vuotta.

Vipmoney tarjoaa jokaisen lainansa kohdalla 30 päivän maksuaikaa, välittämättä siitä onko kyseessä kuinka suuri laina tai onko asiakas uusi vai kanta-asiakas. Vipmoneyn laskulle on mahdollista hakea eräpäivän siirtoa. Vipmoney laskun voi myös maksaa takaisin velkojalle 14 päivää ennen laskun erääntymistä. Peruuttaessaan pikalainan lainanhakija on velvollinen maksamaan luotonantajalle peruuttamisesta aiheutuvaa korvausta koko siltä ajalta, jonka laina on ollut lainanhakijan käytössä. Lainanhakija sitoutuu vähintään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä palauttamaan luotonantajalle lainasopimuksen nojalla saamansa rahat.

Vipmoneyn palvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin 08.00 – 22.00. Sunnuntaina palvelu on auki 12.00 – 18.00. Vipmoney ottaa vastaan hakemuksia myös lauantaina, jolloin hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat maksetaan asiakkaan tilille välittömästi.

Vipmoney asiakaspalvelu
http://www.vipmoney.fi/yhteys.php
Puh: 02-436 5760
Fax: 02-436 5765

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart