Viestilaina

Viestilaina, eli Viestilaina Oy on Helsingistä käsin toimiva pikalainoja tarjoava yritys jonka palveluihin kuuluvat pikalainat 50 €, 100 €, 200 € sekä 300 € pikalainat. Uusille ja palaaville asiakkaille pätevät samat lainaehdot, 300 € suuruista lainaa tarjotaan kuitenkin vain kanta-asiakkaille. Jokaista lainaa on mahdollista saada kahdessa erässä maksettavaksi, vaikkakin kulut ovat kahdessa erässä suuremmat kuin jos laskun hoitaisi yhdellä kertaa. Viestilaina antaa selvästi esille lainoihin liittyvät kulut ja sopimuksen mukaiset ehdot. Viestilaina Oy toimii taustalla omalla nimellään ja tekstiviestikulut ovat selvästi esillä, vaikkakin tekstin väri on hieman häilyvä sivuston taustaa vasten.

Viestilainaa haetaan tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Ensimmäiseksi asiakkaan tulee kuitenkin tunnistautua palveluun käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiaan. Kun tunnistautuminen on tapahtunut ja asiakas on lähettänyt tekstiviestin, hänelle lähetetään varmistusviesti johon tulee vastata varmistusviestillä lainan saamiseksi. Viesteistä veloitetaan 1,90 €, verkkohakemuksessa asiakkaalta ei pyydetä erikseen lainan vahvistamista, joten verkkohakemuksella lainasta ei tarvitse maksaa tekstiviestien hintaa.

Viestilainan palvelut toimivat Soneran, Elisan, Saunalahden, Kolumbuksen, TeleFinlandin, GSM- Suomen ja DNA:n liittymillä. Liittymän tulee olla asiakkaan omissa nimissä ja täsmätä hänen antamiinsa henkilötietoihin. Prepaid liittymillä ei voi hakea lainaa.

Viestilaina tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus kaikissa Viestilainan pikalainoissa huolimatta lainan suuruudesta on vähintään 19-vuotta.

Laina-aika on lainasummasta riippumatta asiakkaan itsensä päätettävissä, joko 15 tai kahdessa erillisessä erässä 31 päivän sisällä. Viestilaina ei tarjoa mahdollisuutta eräpäivän siirtoon. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus perua hakemansa laina neljäntoista vuorokauden sisällä sopimuksen vahvistamisesta tai myöhemmästä ajankohdasta jolloin asiakas on saanut kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot.

Viestilainan palvelut ovat avoinna maanantaista lauantaihin 07.00 – 23.00 sekä sunnuntaina 13.00 – 17.00. Haettua lainaa ei voi saada tilille yöaikaan. Viestilaina kuitenkin vastaanottaa hakemuksia tekstiviestitse tai verkkohakemuksella ympäri vuorokauden ja hakemukset käsitellään heti seuraavana työpäivänä hakemuksen saapumisesta. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat siirretään tilille välittömästi.

Viestilaina asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@viestilaina.fi
0600 304040 (1,17e/min+pvm)

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart