Uudet pikavipit 2012

Tämä on jatkuvasti päivittyvä artikkeli, jossa listataan kaikki vuonna 2012 toimintansa aloittaneet pikalainayritykset. Edellinen vuoden 2011 lainayrityksistä kertova artikkelimme oli huippusuosittu, toivottavasti tästä saadaan aikaan yhtä valtava menestystarina!

Vuosi 2012 on ollut pikalainrintamalla huomattavasti aiempia vuosia hiljaisempi. Eduskunnassa pähkäillään rajoitteita lainaamiselle ja jopa koko pienlainatoiminnan kieltämistä. Tämä on varmasti hidastanut osaltaa uusien yrittäjien intoa tehdä yritystoimintaa.

Laina.fi

Laina.fi on OKMoney Oy:n lainapalvelu, joka mainostaa sloganilla ”Älä ota vippiä – ota laina!”. Iskulauseella tarkoitetaan ilmeisesti sitä, että laina.fi tarjoaa ensilainaajalle jopa tuhannen euron kulutusluottoa. Pienin summa on 100 euroa kuukaudessa ja maksuajan voi valita kuukauden ja puolen vuoden väliltä omien tarpeiden mukaan.

Hae Laina.fi:stä lainaa

Laina.com

Laina.comin takana on vuonna 2007 perustettu yritys, joka on vuonna 2011 vaihtanut nimensä Lainacom Oy:ksi. Yritys toimii Turusta. Laina.com on aloittanut laajan ulkomainoskampanjoinnin ja yritys pyrkiikin ilmeisesti nostamaan itsensä vahvaksi toimijaksi pikavippien ja kulutusluottojen kilpailuilla markkinoilla. Yritys tarjoaa 50-500 euron lainoja. Yritys vaikuttaa nuoresta iästään kohtuullisen luotettavalta. Sivuilta löytyy mm avainlippu-tunnus.

Weblaina

Weblaina on tamperelaisen Ramesses Oy:n uusi ulkoasu vanhoille pikavippipalveluille.  Lainat ovat täysin samanlaisia kuin yrityksen muissakin palveluissa, joista tunnetuimpia ovat Supervippi, Eurovippi sekä Vippiraha. Palvelussa ei kerrota tarpeeksi selvästi teksviestimaksujen määrää. Lisäksi sivuston alalaita on täynnä kummallisia taustaväriin piilotettuja linkkejä, jotka johtavat muiden yritysten sivuille. Kannattaa harkita haluaako tällaiselta yritykseltä hakea lainaa.

Capitum

Capitum mainostaa olevansa ”Reilu suomalainen pikalainayritys”. Todellisuudessa Capitum ei ole yrityksen oikea nimi, vaan taustalla on Botnia Finance Oy. Tämä yritys on kuitenkin kaikesta päätelleen hyvin luotettava, se on mm. mukana Suomen pienlainayhdistyksen toiminnassa, siltä löytyy avainlippumerkintä sekä Etelä-Suomen aluehallintaviraston myöntämä rekisteröity luotonantaja-merkki. Capitum tarjoaa 50 eurosta 400 euroon saakka lainoja 24-vuotta täyttäneille henkilöille.

Capitum lainaa jopa 400 euroa tästä

Lainasto

Turkulainen Lainasto Oy tarjoaa laajalla skaalalla erilaisia lainavaihtoehtoja. Lainoja löytyy jopa 20 eurosta lähtien aina 500 euron tarpeeseen saakka. Yritykseltä löytyy Suomen Yrittäjien sekä Naisten Pankin leimat sivuiltaan. Lisäksi Lainasto kertoo selkeästi, miksi he eivät tarjoa ensimmäistä pikalainaa ilmaiseksi. Hyvin perusteltu ja kohtuullisen selkeän oloinen lainapaketti.

Tästä Lainasto-lainaa!

Vanhat ja luotettavat toimijat

Jos edellämainituista vippifirmoista ei löytyny omaan tarpeeseen sopivaa, kannattaa tutustua myös näihin vuosien aikana luotettaviksi havaittuihin toimijoihin. Kyseiset yritykset eivät juuri esittelyjä kaipaa, sen verran tunnetuja ne ovat tv-,radio- ja ulkomainoskampanjoidensa vuoksi.

Pikavippi.fi

Vivus

Ferratum

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart