UKKO.fi kokemuksia

UKKO.fi on laskutuspalvelu, jonka kautta yksityishenkilö voi toimia yrittäjämäisesti. UKKO.fi-palvelun käyttäjiä kutsutaan kevytyrittäjiksi. Palvelu mainostaa itseään lauseella ”Laskuta ilman yritystä”.

UKKO.fi on vuonna 2012 perustettu täysin suomalainen laskutusosuuskunta. Sen virallinen nimi on SLP Group OSK.

Tähän kirjoitukseen on koottu UKKO.fi:n asiakkaiden kokemuksia palvelusta. Voit lisätä omat kokemuksesi sivun artikkelin alaosasta löytyvällä kommentointilomakkeella.

Tyyliä metsästämässä

Tyyliä Metsästämässä-blogin Veera kertoo miten hän on käyttänyt laskutuspalvelua helpottamaan omien valokuvauskeikkojensa myyntiä.

Heijastuspinta 

27-vuotias bloggaaja Maria Morri esittelee blogissaan UKKO.fi:n käytön bloggaajien mainostulojen ja siihen liittyvän byrokratian hoitamisessa.

Ostolakossa

Ostolakossa.comin blogissa käsitellään bloggaajien tuloihin liittyvää salamyhkäisyttää. Blogissa vihjataan myös UKKO.fi-palvelusta ja sen tarjoamista eduista. Kirjoitus herätti todella paljon keskustelua ja sai lukemattomia kommentteja.

MouMou

MouMoulla on jo oma yritys, mutta hän suosittelee ilman yritystä toimivia blogin kirjoittajia tutustumaan laskutuspalvelun käyttöön.

Henri Heikkinen

Henri Heikkisen provosoivassa kirjoituksessa kerrotaan, miten kuka tahansa voi työllistää itsensä.

Voit tutustua itse palveluun helposti osoitteessa UKKO.fi.

2 Comments
  1. Ukko.fi on todella fiksu laskutus vaihtoehto. Suosittelen 🙂

  2. Kyllähän tämä on loistava homma. Mitä sitä heti ruveta pistämään yrityksiä pystyyn jos tekee muutaman homman silloin tällöin. Erinomainen juttu kaiken kaikkiaan

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart