Tuottoa.fi

Tuotta.fi on palvelu, jonka avulla saat sijoituksellesi tuottoa 8% vuodessa. Ainoa riskitekijä on se, että kyseiselle talletukselle ei saa pääomaturvaa tai talletussuojaa. Sen sijaan tuotto on verovapaata 90 000 euroon saakka.

OPR-Vakuus Oy, Suomen yksi johtavista pienlainojen myöntäjistä on perustanut sijoituspalvelun, jonka kautta on mahdollista sijoittaa vähintään 1000 euron verran OPR-Vakuuden b-osakkeisiin.

Korkeatuottoinen.fi -palvelun kautta saat kuukausittain osingon sijoitetulle pääomalle ilman minimisijoitusaikaa.

Sijoituksen voi tehdä kirjautumalla verkkopankkiin joko Osuuspankin, Nordean, Sampo-pankin tai Aktian tunnuksilla. Rahaa on mahdollista sijoittaa 1 000 – 100 000 euroa. OPR-Vakuus tilittää joka kuukausi tuottoa sijoitetulle rahalle.

Sijoituksen voi milloin lunastaa takaisin, jolloin rahat siirtyvät pankkitilille 14 vuorokauden kuluessa. Alle puolen vuoden sijoituksissa korkoa maksetaan 3%, yli kuuden kuukauden sijoituksissa 4% ja yli vuoden sijoituksissa 5%. Sijoitukset eivät ole talletussuojan alaisia, eikä niissä ole pääomaturvaa.

Ideana Tuottoa.fi on varsin nerokas ja on varmasti parempi tapa sijoittaa väliaikaisesti pieniä summia, ja miksei vähän isompiakin. Kolikon toinen puoli on se, että näitä b-osakkeita ei voi käyttää esimerkiksi lainan vakuutena, ja mikäli ne pantataan tai siirretään kolmannelle osapuolelle, muuttuvat ne d-sarjan osakkeiksi, joille ei jaeta osinkoa.

eToro on yksi pitkäikäisimmistä kaupankäyntialustoista. Saat 1000 dollarin bonuksen, siis ilmaista rahaa kaupankäyntiin, kun aloitat treidaamisen nyt.

Tuottoa.fi on hyvin varteenotettava palvelu. OPR-Vakuus on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista pienlainamarkkinoilla. Asiakkaita yrityksellä on yli 200 000. Pääomaa yrityksellä on 9 miljoonaa euroa ja taseen loppusumma 18 miljoonaa euroa. Yhtiö on varsin vakavarainen. Tuottoa.fi – palvelun kautta ostettavat b-sarjan osakkeet eivät oikeuta osallistumaan yhtiökokouksiin eikä niillä ole äänivaltaa. B-osakkeet ovat etulyöntiasemassa osinkojaossa a-sarjaan verrattuna.

Huom! Listaamattoman yhtiön osinkotuotto eli tämän yhtiön jakama voitto on verovapaata 90 000 euroon asti! Yhtiö ilmoittaa osinkotulot suoraan verottajlle, joten sijoittajalle ei tule tallettamisesta lisävaivaa. Osakkeista myöskään makseta varainsiirtoveroa.

Tutustu myös tähän

BIGBANK tarjoaa Suomessa 3% korkoa 12 kuukauden määräaikaistalletukselle. Tästä on sinulle useitakin etuja. Ensinnäkin, BIGBANKin talletusten korot ovat keskimääräisiä korkeampia. Varma takuu: Takuurahasto takaa 100 % talletukset 50 000 euroon asti sekä täysin varma tuotto. Saat tuottosi, kävi markkinoilla mitä tahansa.

8 Comments
 1. Niin siis osinko on verovapaata 90000€ mikäli yrityksellä on 1000000 jakamiskelpoista pääomaa – eli siis voittoa.

  Varmaan OPR-Vakuus yrityksellä kyllä on ton verran, eli voi saada verovapaita osinkoja.

 2. Tästä palvelusta olisi mukava saada vähän lisää tietoa. Tuo artikkeli oli ihan kiva mutta kohtuullisen suppea.

  Mitkä ovat todelliset riskit? Kannattaako? Osakemarkkinat tällä hetkellä sellaisessa kunnossa, että sinne en vielä rahojani laittaisi. Tuotta.fi voisi tasata tuota riskiä mukavasti mutta nyt vain pitäisi jonkun arvioida Tuottoa.fi palvelun todelliset riskit.

 3. No lyhyesti arvioituna Tuottoa.fi on kohtuullisen varma sijoitus, jolla voi mukavasti hajauttaa omaa sijoitussalkkua.

  Tuottoa.fi:n riski liittyy taustalla olevan OPR-vakuuden tulevaisuudennäkymiin. Ja tässä kohtaa suurin riski näyttäisi muodostuvan Suomen lainsäädännöstä. Jos pikalaina-alalle luodaan yhä tarkempia sääntöjä ja kieltoja, voi OPR:nkin tulos heikentyä.

  Käytännössä kuitenkin vuoden sijoituksen riski on varsin pieni. Varsinkin jos sijoittajalla on mahdollisuus nostaa ”verovapaita” osinkoja, on Tuottoa.fi kohtuullinen tapa hajauttaa sijoituksiaan.

 4. Ja nythän ne pikavippien ehdot sitten ovat kiristymässä…

 5. Reply
  Sijoituksia etsivä 07/07/2013 at 19:51

  Mitä mieltä olette tällä hetkellä tuottoa fi:stä ja millaisia kokemuksia ja oletteko vielä mukana?

 6. Hieman viiveellä vastataan, mutta ihan hyvin homma toimii ja kaikinpuolin olen tyytyväinen.

 7. Kaikinpuolin toimivaa, ei mitään valittamista ja mukana ollaan oltu joitakin vuosia

 8. Reply
  Sandor Luukkanen 18/08/2021 at 19:50

  Moi,

  Vieläkö olet tyytyväinen. Onko sinulla/kenelläkään tietoa tuon tuottoa.fi tilanteesta? Kanittivat minulta 5000€ ja ei raportteja tms. ole näkynyt. Aika hiljaista on keskusteluissa ja muissa. Mielestäni asiasta kuuluisi puhua ja nostaa isompikin meteli. Rikollisten touhua. Hallituksen päätös tuli lunastuspäiväni jälkeen ja silti pitivät rahat sisällä. Toisaalta ymmärrän, mutta sekava on paletti. Toki tiesin jo nettisivujen perustuu,että tässä on iso riski, mutta olisi kiva kuulla muidenkin mietteitä.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart