Terrarahoitus Lainat

Terrarahoitus, eli Fiction Heat Oy on toiminut vuodesta 2005 lähtien perustaen yritystoimintansa pikalainoihin ja on näin ollen yksi vanhimmista pikalainoja tarjoavista yrityksistä suomessa. Terrarahoituksen palveluihin kuuluvat 50 – 240 € pikalainat, sekä lisäksi 300 – 500 € lainat jos olet Terraclubin jäsen.

Lainaa haetaan sivustolta löytyvällä sovelluksella missä asiakas noutaa ensin pin-tunnuksen käyttäen omia pankkitunnuksiaan, jonka jälkeen hän lähettää lainapyynnön tekstiviestitse. Jokaisen tekstiviestin hinta on 1,90 €.

Terrarahoituksen palvelut ovat saatavilla jos asiakkaalla on suomalainen pankkitili sekä julkinen matkapuhelinnumero. Asiakkaalla ei myöskään saa olla luottohäiriömerkintää ja raha-asiat pitää olla hoidettuna kaikinpuolin hyvin. Ikävaatimus kaikissa Terrarahoitus lainoissa on 21-vuotta.

Suurimmassa osassa lainoja takaisinmaksu tapahtuu 30 päivän kuluessa, muuten isommissa  clubilaisten lainoissa aika on 60 päivää. Terrarahoitus palvelut ovat auki vuoden jokaisena päivänä aina 8.00 – 22.00.

Terrarahoitus asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@terrarahoitus.fi

0600 30 4466 (1,33 eur/min +pvm)

1 Comment

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart