Televippi

Televippi toimii osana Amex Rahoitus Oy:n toimialaa joka omistaa useita muitakin heikonlaatuisia vippifirmoja suomessa. Espoossa sijaitseva Televippi tarjoaa pikavippejä alkaen 20 €, 50 €, 80 €, 160€, 240 €, 360 € ja 480 € asti. Pikalainat alkavat 20 € lainasta aina 50 € lainaan uusille asiakkaille, palaavat kanta-asiakkaat saavat mahdollisuuden hakea mitä tahansa lainaa kunhan aikaisempi laina on maksettu ajallaan.

Televippiä haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 5,00 €, viestejä tarvitaan kaksi palvelun loppuunviemiseen. Verkkohakemuksella hakeminen on myös mahdollista, vaikkakin jälleen Amex Rahoitus Oy:n sivustona kyseinen vaihtoehto on piilotettu tehokkaammin kuin tekstiviesti. Tekstiviestillä tilatessa asiakas maksaa pelkästään 10,00 € tekstiviestimaksuja. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Televippi vaatii asiakkaan tunnistautumista varten että asiakas kirjautuu ensin verkkopankkitunnuksillaan luodakseen oman henkilökohtaisen PIN-tunnuksen. Tämän PIN-tunnuksen avulla asiakas tunnistautuu palveluun ennen lainan hakemista. Tunnistautumisessa kysymys on ennenkaikkea asiakkaan omasta turvallisuudesta.

Televippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus kaikissa Televipin lainoissa on vähintään 18-vuotta.

Laina-aika on määritelty jokaisen lainan kohdalla 30 päivän mittaiseksi. Asiakas voi myös pyytää eräpäivän siirtoa max. 5 päivällä aikaisemmasta jolloin lainaan lisätään lainan uudelleenkäsittelypalkkio joka veloitetaan lopullisessa laskusta lainan yhteydessä.

Televipin palvelut ovat avoinna ma-pe 9-21 sekä la-su 11-19. Televipin viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat siirretään tilille välittömästi.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart