Supervippi

Supervippi toimii osana Urgens Oy:n toimialaa. Outokummussa sijaitseva Supervippi tarjoaa pikavippejä alkaen 20 €, 50 €, 80 €, 160€, 240 €, 360 € ja 480 € asti. Pikalainat alkavat 20 € lainasta aina 50 € lainaan uusille asiakkaille, palaavat kanta-asiakkaat saavat mahdollisuuden hakea mitä tahansa lainaa kunhan aikaisempi laina on maksettu ajallaan.

Supervippiä haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Verkkohakemus ei ole Supervipin palveluissa mahdollinen, mikä asettaa koko yrityksen toiminnan vähintäänkin kyseenalaiseksi. Viestillä tilaamisessa pitää aina maksaa jokin käsittelymaksu, mutta sivulla ei ilmoiteta selvästi viestin hintaa. Supervipiltä lainaamista kannattaakin tästä syystä siis välttää. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Supervippi vaatii asiakkaan tunnistautumista varten että asiakas kirjautuu ensin verkkopankkitunnuksillaan luodakseen oman henkilökohtaisen PIN-tunnuksen. Tämän PIN-tunnuksen avulla asiakas tunnistautuu palveluun ennen lainan hakemista.

Supervippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Supervipin pikalainoissa on 18-vuotta. Laina-aika on jokaisessa lainassa 14-päivää.

Supervipin palvelut ovat avoinna ma-pe 9-21 sekä la-su 11-19. Supervipin viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat siirretään tilille välittömästi.

Supervippi asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@supervippi.fi

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart