Suoravippi

Suoravippi toimii osana Oy Atlas-Invest Ab:n toimialaa. Kouvolassa sijaitseva Suoravippi tarjoaa pikavippejä alkaen 20 €, 50 €, 80 €, 160€, 240 €, 320 € ja 400 € asti. Pikalainat alkavat 20 € lainasta aina 50 € lainaan uusille asiakkaille, palaavat kanta-asiakkaat saavat mahdollisuuden hakea mitä tahansa lainaa kunhan aikaisempi laina on maksettu ajallaan.

Suoravippiä haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Verkkohakemuksella hakeminen on myös mahdollista. Suoravippi on ehkä yksi luotettavimmista pikavippi yrityksistä suomessa, kun katsoo pieniä alalla toimivia yrityksiä. Sivusto esittää lainaan liittyvät ehdot selvästi ja asiakkaan hyväksyttäväksi. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Suoravippi vaatii asiakkaan tunnistautumista varten että asiakas kirjautuu ensin verkkopankkitunnuksillaan luodakseen oman henkilökohtaisen PIN-tunnuksen. Tämän PIN-tunnuksen avulla asiakas tunnistautuu palveluun ennen lainan hakemista.

Suoravippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Suoravipin pikalainoissa on vähintään 18-vuotta, suuremmissa lainoissa ikävaatimus on 21. Laina-aika on jokaisessa lainassa 7 – 28 päivää, jonka asiakas voi jokaisen lainan kohdalla päättää itse. Suoravippi on myös mielettömän hyvä vaihtoehto siinäkin mielessä, ettei se veloita lainkaan tekstiviestikuluja. Jokainen viesti jonka lähetät palveluun, oli kyseessä sitten tekstiviesti tai verkkohakemus on sinulle täysin ilmainen.

Suoravipin palvelut ovat avoinna ma-pe 9-21 sekä la-su 11-19. Supervipin viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Sampopankin maksut siirtyvät n. 15 minuutin viiveellä asiakkaiden tileille arkisin 7.00 – 19.30 välisenä aikana. Muulloin kaikki maksut joutuvat odottamaan seuraavaa pankkipäivää.

Suoravippi asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@suoravippi.fi

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart