Suomivippi

Suomivippi, eli NDN-Yhtiö Oy on Haminassa sijaitseva pikalainoja tarjoava firma. Suomivippi tarjoaa pieniä pikavippejä ilman takaajaa. Suomivipin pikavippi lainat alkavat aina 50 €, 100 €, 200 € sekä kanta-asiakkaille mahdolliseen 300 € pikalainaan. Uudet asiakkaat voivat hakea alkuun enintään 200 € suuruisia pikavippejä. Lainojen summa nousee aina portaittain ylös kohti suurempia lainoja, mikäli entisen pienemmän pikavipin maksu on hoidettu moitteetta.

Suomivippiä haetaan pääsääntöisesti verkkohakemuksella joka lähetetään sivustolta löytyvän kaavakkeen avulla. Verkkohakemus on ensimmäistä kertaa lainaa hakeville asiakkaille pakollinen, sillä sitä kautta asiakkaan täytyy myös tunnistautua palveluun. Tekstiviestillä haettaessa asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 1,90€. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Suomivippi vaatii henkilökohtaisen PIN-tunnuksen, jonka asiakas saa kirjautumalla verkkopankkitunnuksillaan tunnistautumispalveluun tai lähettämällä tekstiviestin. Tämän jälkeen asiakas saa PIN-tunnuksensa tekstiviestitse, jonka jälkeen hän voi hakea lainoja verkko- tai tekstiviestihakemuksella.

Suomivippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Suomivipin  pikalainoissa on vähintään 21-vuotta, suuremmassa 300 € pikalainassa ikävaatimus on 25-vuotta.

Suomivippi tarjoaa myös kanta-asiakkailleen palvelun missä asiakas voi omaa puhelinnumeroaan ja pin-tunnustaan käyttäen kirjautua palveluun joka kertoo erääntyvän lainan päivämäärän sekä muita ominaisuuksia jotka auttavat asiakasta oman lainansa seuraamiseen.

Suomivippi tarjoaa jokaisen lainansa kohdalla 30 päivän maksuaikaa, huolimatta siitä onko kyseessä kuinka suuri laina tai onko asiakas uusi vai kanta-asiakas.

Suomivipin palvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Suomivipin viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, Suomivippi siirtää rahat tilille välittömästi.

Suomivippi asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@suomivippi.fi

1 Comment
  1. Kannatan kotimaista! Valintani on siis Suomivippi!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart