Stockmann First – kanta-asiakaskortti


Stockmann on monille hyvä syy asua Helsingissä. Varsinkin tavaratalon Herkku – ruokakauppa on vailla vertaansa ja hakeekin vertoja esimerkiksi Manhattanin huippuruokakaupoille. Stockmann onkin 150 vuoden historiansa aikana tullut tunnetuksi hyvästä palvelusta ja pienestä ripauksessa elitismiä ja hyvää elämää keskellä kylmän Suomen. Stockmann on lanseerannut kanta-asiakkailleen First – kortin jolla saa tuntuvia etuja ja palveluita. Jotta tämän halutun kanta-asiakaskortin saa, tulee vuoden aikana ostokertymää Stockmannin liikkeistä olla vähintään 8000 euroa. Omaraha otti selvää, miten tämä luksuskortti palvelee uskollisia asiakkaitaan.

Stockmann First kanta-asiakaskorttia voidaan pitää ennenkaikkea statuskorttina American Expressin tapaan. First- kanta-asiakkuus on ennenkaikkea henkilökohtaista palvelua. Kanta-asiakkuuteen kuuluu esimerkiksi sisustussuunnittelijan ja pukeutumisen asiantuntijan neuvontapalvelut. Lisäksi palveluihin kuuluu myös huonekalujen kokoamispalvelu.
Stockmannin verkkokaupasta kaikki tuotteet toimitetaan maksutta lähimpään postiin.

Mielenkiintoinen ominaisuus on Stockmannin luottokorttiin saatava 25 000 euron luottoraja. Tämä on todennäköisesti Suomen suurin määrä korttiluottoa mitä on mahdollista saada, ja First- luottokorttipalveluihin sisältyy myös ilmaista neuvontaa varainhoidossa ja sijoittamisessa. Luoton korko on 3kk euribor + 10%. Todellinen vuosikorko noin 17%. Kortin myöntää Nordea.

Stockmann First – lounge ja useita etuuksia

Mielenkiintoinen lisä on myös First – lounge Helsingin tavaratalossa, johon kanta-asiakkaat voivat piipahtaa kahville, lukemaan päivän lehdet tai tekemään töitä internetin välityksellä.

Lisäetuna on Finnair Spa & Saunas – päiväkylpylän käyttö veloituksetta Helsinki-Vantaan lentoasemalla silloin, kun lento on Schengenin alueen ulkopuolisiin maihin.

First- kanta-asiakkuuteen kuuluu tietysti myös kaikki alempien asiakkuustasojen palvelut, kuten Exclusive-päivät, jolloin kaikista tuotteista saa 10 prosentin alennuksen. Exclusive-taso oikeuttaa myös tunnin ilmaiseen pysäköintiin tavaratalon parkkihallissa sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Exclusive-kanta-asiakaslehden.

Kuinka pääsen Stockmann First – kanta-asiakkaaksi?

Kanta-asiakkaaksi pääseminen onkin vaikeampaa. Jotta voit hakea korttia, sinulla tulee olla ostokertymää Stockmann-konsernin liikkeistä vuoden aikana 8 000 euroa. Kortti on voimassa 3 vuotta kerrallaan. First – kanta-asiakkaaksi pääseminen, ja tasolla pysyminen on huomattavasti Exclusive – tasoa hankalampaa, sillä First- asiakkuuteen vaadittavaa ostokertymää voi kerätä ainoastaan Stockmannin liikkeissä.
First- asiakkuuden edut eivät ole niin huomattavat, että varsinaisesti siihen kannattaisi ehdon tahdoin pyrkiä, mutta Stockmannin tuotteita ja palveluita paljon käyttäville se on toki mukava lisä. Stockmann on nyt, ja tulevaisuudessakin hyvä syy asua Helsingissä, ja tavaratalo palkitsee uskollisia asiakkaita huomattavasti paremmin kuin monet muut. Pieni luksus elämässä on aina paikallaan.

3 Comments
 1. Eipä tuo 25.000 euron luottoraja luottokorttien mikään Suomen suurin määrä mitä voi saada. Jo pelkästään Nordealta löytyy kortteja joihin voidaan sisällyttää kuusinumeroinen luotto. Ja Danske Bankilla löytyy Private puolella 50.000 alkaen luottoa. Mutta toisaalta tuollaiset luottomäärät eivät ole tarpeellisia. Yleensä kyllä.ne joilla rahaa on pärjää niillä 10.000e luotoilla ja ainahan luottoa voi maksaa tililtä pois jos tiukkaa tekee.

  First kortin saa eikä sitä tarvitse hakea kun käyttää 8000e Stockmannilla.

 2. Ensiksi STOKMANNIN nimissä tulee paljon roska postia .”Täytä tämä kahdenkummenen sekunin kysely” joka ei luultavasti ole Liikeen imankoa kohentavaa.Tampereen Stokmannin ns Herkkuosasto .Nimi vierasti alussa hiukan.Sieltä kumminkin löytyi ,Tampereen paras Kala ja Lihatiski .Sekä Parhaat myyjät siellä tiskillä.
  Ainoastaan kun asioin lihatiskillä ja halusin porsaan kaslerista siivuja.Niin huomasin jotta Veitset oli ns lihan leikuuseen kelpaamattomia tylsiä.Itse toiminut nuoruudessani Teurastamolla Kalatehtaalla Norjassa. Jossa veitsien laatu oli aina huippuluokaa. Se ei Myyjän vika vaan työnantajan.Joten sanon myyjälle otan palana mulla kotona terävät veitset.On ilo asioida heidän kanssaan asiakkaana.elälelläinen 67v Myyjät on A 1 Luokkaa.Markku Keskinen Tampere (”silakkavileet tasa koot ja tasa parit kiitos”)Tuokin pyyntö meinattiin toteuttaa ,Onneks korjasin :”kouralla siihen noin kilo” Koska pyyntöni oli annettu ns HUUMORILLA.,Jotta myyjällekkin tulisi hyvä mieli kun on meissä asiakaissakin kenkkuja.Minut pois sulkien,ymmärrän työläistä jaasiakaspalveliaa.Aina en ymmärrä esimiesasemassa olevaa työn antajaa. Pieni pyyntö Stokman tampere,Hedelmä osastolle Graviola hedelmä myyntiin. Kiitos.Iloista syksyä.

 3. Hei

  Ostan Food Herkusta viikottain ruokaa, joka tuodaan kotiovelle. Maksan Säästöpankin luottokortilla ja saan S-bonukset S-jäsennumerollani. Kartuttaisivatko Herkun ostokseni Stockmannin pisteitäni, jos maksaisin ne Master Cardillani?

  Ystävällisin terveisin
  Sini Rinne

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart