Satavippi

Satavippi, eli WHT-Yhtiöt Oy on Lahdessa sijaitseva pikalaina palveluihin perustuva yritys. Satavippi tarjoaa suuren määrän eri tilanteisiin sopivia lainoja. Satavipin lainat alkavat aina 60 €, 100 €, 150 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 €, 600 €, 700 €, 800 €, 900 € sekä 1000 €  suuruisiin pikalainoihin. Uudet asiakkaat voivat hakea alkuun enintään 200 € suuruisia pikavippejä. Suuremmat pikavipit myönnetään aina portaittain, mikäli entisen pienemmän pikavipin maksu on hoidettu moitteetta. Kanta-asiakkaille tarjotaan jopa 1000 € suuruista lainaa. 

Satavippiä haetaan pääsääntöisesti tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Lainaa voi myös hakea verkkohakemuksella jolle löytyy oma lomakkeensa sivustolta. Jokaisesta viestistä veloitetaan 1,90€. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Satavippi vaatii PIN-tunnuksen, jonka asiakas saa kirjautumalla verkkopankkitunnuksillaan tunnistautumispalveluun. Tämän jälkeen asiakas saa PIN-tunnuksensa tekstiviestitse, jonka jälkeen hän voi hakea lainoja verkko- tai tekstiviestihakemuksella.

Satavippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Satavipin kaikissa  pikalainoissa on vähintään 19-vuotta.

Laina-aika on lainasummasta riippuen porrastettu sitä pidemmäksi, mitä suuremmasta lainasta on kyse. Pienemmissä lainoissa 60 – 500 € lainan takaisinmaksu täytyy hoitaa 14 päivän kuluttua. Suuremmissa lainoissa asiakas voi itse päättää 14 tai 30 takaisinmaksuajan.

Satavipin palvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 21.00 ja lauantaista sunnuntaihin 11.00 – 19.00. Satavipin viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, Satavippi siirtää rahat tilille välittömästi.

Satavippi asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@satavippi.fi
0600 03500 (1,50e / min)

[hana-code-insert name=’Pikavipit’ /]

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart