Säästä rahaa kulttuuritapahtumissa

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla pyörii joka päivä satoja näytöksiä. On tanssiesityksiä, teatteria, oopperaa, sirkusta ja standuppia. Kulttuuriväki tuntuu kuitenkin hallitsevan markkinoinnin heikosti, sillä ala valittelee kroonista kävijäpulaa. Omarahan-toimitus syyttää huonoja markkinointitiimejä, ei huonoa sisältöä. Helsingin teatteri- ja komedia skene etenkin elää ja voi hyvin.

Tätä markkinointivajetta on tullut paikkaamaan Extempore.fi-palvelu, joka tarjoaa sinulle tekemistä illalla. Extemporen idea on yksinkertainen: he myyvät alennuksella ne paikat, jotka muuten jäisivät käyttämättä. Alennukset ovat välillä tuntuvia: 60%-70% mutta useimmiten jossain 30%-40% hujakoilla. Tämä tekee kulttuuritapahtumista vähän edullisempia myös niille, jotka eivät ole tarpeeksi onnekaita ollakseen opiskelijoita.

Palvelulla on myös toinen, ehkä tahaton, hyvä puoli. Sivuilla ei usein ole kerralla kuin noin 5 tapahtumaa. Runsauden pula ei ala ahdistaa sillä viidestä tapahtumasta on erityisen helppo valita mielenkiintoisin. Omaraha.orgin toimitus ei ole varma, olisiko palvelu olennaisesti parempi, jos tapahtumia olisi satoja. Extempore.fi houkuttelee käymään sellaisissa kulttuuritapahtumissa, joissa ei muuten tulisi käytyä.

Kannattaa käydä katsomassa – Extempore.fi. Tekemistä illalla ja viime hetken paikat kulttuuriin.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart