Reissuluotto

Hae Reissuluotto pikavippi 100€ – 700€ tästä!

Reissuluotto, eli J.W.-Yhtiöt Oy on lahdesta käsin toimiva pikalainoja tarjoava yritys. Reissuluotto tarjoaa suuren valikoiman erisuuruisia lainoja asiakkaan tilanteeseen sopivaksi. Pikalainat alkavat 20 € lainasta aina 700 € lainaan. Uudet asiakkaat voivat hakea alkuun 250 € pikavippiä, jonka jälkeen suuremmat lainat avautuvat asiakkaan saataville jos edellinen laina on hoidettu moitteettomasti takaisin. Lainojen suuruus nousee porrastetusti, eli asiakkaan kolmas laina voi olla 400 – 500 € sekä neljäs 600 – 700 €.

Reissuluottoa haetaan pääsääntöisesti tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 1,90€, viestejä tarvitaan kaksi palvelun loppuunviemiseen. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Reissuluotto vaatii asiakkaan tunnistautumista varten että asiakas kirjautuu ensin verkkopankkitunnuksillaan luodakseen oman henkilökohtaisen PIN-tunnuksen. Tämän PIN-tunnuksen avulla asiakas tunnistautuu palveluun ennen lainan hakemista. Tunnistautumisessa kysymys on ennenkaikkea asiakkaan omasta turvallisuudesta.

Reissuluotto tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Reissuluoton pikalainoissa 20 – 500 € on alle 25-vuotta, suuremmissa lainoissa 500 – 700 € ikävaatimus on 25-vuotta.

Laina-aika on määritelty jokaisen lainan kohdalla 30 päivän mittaiseksi. Asiakas voi myös pyytää eräpäivän siirtoa max. 5 päivällä aikaisemmasta jolloin lainaan lisätään lainan uudelleenkäsittelypalkkio joka veloitetaan lopullisessa laskusta lainan yhteydessä.

Reissuluoton palvelut ovat avoinna ma-pe 9-21 sekä la-su 11-19. Reissuluoton viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat siirretään tilille välittömästi.

Reissuluotto asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@reissuluotto.fi
0600 30 31 31 (1,33e / min + pvm)

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart