Rahavippi

Rahavippi, eli Oy MR Capital Ab on vaasassa sijaitseva pikalaina palveluihin perustuva yritys. Rahavippi tarjoaa 20 €, 40 €, 60 €, 100 €, 150 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 €, 600 €, 700 €, 800 €, 900 € sekä 1000 €  suuruisia pikalainoja. Uudet asiakkaat voivat hakea alkuun 20 € pikavippiä. 40-1000 € pikavippi myönnetään aina portaittain, mikäli entisen pienemmän pikavipin maksu on hoidettu moitteetta.

Rahavippiä haetaan tekstiviestillä joka lähetetään sivustolta löytyvään palvelunumeroon. Kun palvelu on vastaanottanut tekstiviestin asiakkaalle lähetetään varmistusviesti johon asiakas lähettää oman varmistuksensa. Jokaisesta viestistä veloitetaan 1,90€. Palvelu on käytettävissä jos asiakkalla on joko Elisan, Soneran, Tele-finlandin, DNA:n, Saunalahden tai Kolumbuksen liittymä ja se on asiakkaan itsensä nimissä.

Rahavippi tarjoaa lisäksi palvelun jossa asiakas voi kirjautua verkkohakemukseen, tunnistautumalla ensin joko mobiilipassilla tai verkkopankkitunnuksillaan. Sivustolta löytyvän palvelun avulla asiakas voi tarkkailla lainatilanteitaan sekä eräpäiviä.

Rahavippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Rahalainan pikalainoisa 20 – 400 € on 18-vuotta, suuremmissa ikävaatimus on 20-vuotta.

Laina-aika on lainasummasta riippuen porrastettu sitä pidemmäksi, mitä suuremmasta lainasta on kyse. Pienemmissä lainoissa 20 – 60 € lainan takaisinmaksu täytyy hoitaa 14 päivän kuluttua. Suuremmissa lainoissa asiakas voi itse päättää 14, 30 tai 21 + 21 päivän takaisinmaksuajan.

Rahalainan palvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Rahalainan viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat siirretään tilille välittömästi.

Rahalaina asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@Rahavippi.fi

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart