Rahahana

Mikä yritys omistaa palvelun

Palvelun omistaa Lauroo Finance Oy, ja Rahahana on yrityksen ainoa lainapalvelu.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa voivat uudet asiakkaat saada 50-100 euroa, ja vanhat 50-250 euroa.

Kenelle lainaa myönnetään

18-21 vuotta täyttäneet voivat hakea 50 ja 100 euron suuruisia lainoja. Yli 21 vuotiaat voivat hakea lainaa 250 euroon saakka. Luottotietojen tulee olla kunnossa.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainaa voi ilahduttavasti hakea joko tekstiviestillä, soittamalla palvelunumeroon tai lähettämällä verkkohakemuksen. Sähköinen tunnistautuminen tulee tehdä tupas-palvelun kautta Nordean, OKO:n Sampo-pankin tai Aktian verkkopankkitunnuksilla.

Lainan hinta

Tekstiviestikustannukset yhteesnä 3,80€ mikäli ottaa lainan tekstiviestitse. Puhelimitse 1,20€/min.  Kaikissa lainoissa todellinen vuosikorko 521%.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainapalvelu on auki arkisin kello 8-22 ja lauantaisin kello 10-21. Rahat tulevat heti Nordean, Osuuspankin, Aktian, Sp-/pop:n ja Sampo-pankin tileille.

Muuta

Eräpäivää on mahdollista siirtää 8-17 euron hintaan 8 vuorokaudella. Lisäksi tulee 1,90 euron hintainen tekstiviestikustannus.

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Keskimääräistä edullisempaa lainaa. Halvempaa toki löytyy, mutta palvelu vaikuttaa luotettavalta ja on yksi harvoja joista voi lainata rahaa puhelimitse tai ilmaiseksi verkkohakemuksella.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart