Rahaa nopeasti

Onko mielessäsi hyvä sijoitus tai investointi jota varten pitäisi saada rahaa nopeasti? Nykyään internetin kautta ja tekstiviestitse on mahdollista saada rahaa todella nopeasti. Olitpa sitten jo kaupassa unelmiesi tuote kädessä, tai keksit kaikkien aikojen bisnesidean joka on pakko toteuttaa nyt, on lainarahan saaminen vai muutaman klikkauksen päässä. Nopealla rahalla on toki hintansa, mutta se ei ole enää niin kallista kuin vielä muutama vuosi sitten. Lue tästä miten saat rahaa jo tänään!

Pikavipit – Lainaa heti

euro-notesVielä nykyäänkin pikavipit ovat todennäköisesti nopein tapa saada rahaa tilille. Varsinkin jos sinulla on jo ennestään tunnukset jollekin pikavippiyhtiölle, saa rahat muutamassa minuutissa tilille kahdella tekstiviestillä. Vaikka pikavipit ovat ehdottomasti kallein tapa saada rahaa nopeasti, on se samalla yksi helpoimmista tavoista ja sekä ehdottomasti nopeimmista.

Pikavipit lanseerattiin Suomessa vuonna 2005, ja sen jälkeen pikavippiyhtiöitä ja niiden palveluita on perustettu Suomeen kymmeniä, ellei satoja. Alalle ominaista onkin, että yhdellä yhtiöllä on lukuisia eri nimisiä, mutta samat laina-ehdot sisältäviä vippipalveluita. Kannattaakin olla tarkkana, kun vertailee eri palveluiden lainoja, ettei vahingossa vertaile saman yhtiön eri palveluita. Kannattavaa onkin käyttää tunti vertailemalla pikavippiyhtiöitä esimerkiksi Omarahan kattavan pikavippivertailun avulla, ja ottaa ylös parhaimmat pikavippifirmat.

Pikavippien korot ovat laskeneet

Viimeisen vuoden aikana vippien korot ovat laskeneet huimasta, joten tämä lainaraha ei enää kuin murto-osan viime vuotisista. Yli tuhannen prosentin todellisia vuosikorkoja ei enää kannata maksella, vaan sopivan lainan korkoprosentti liikkuu sadoissa. Vaikka tämä saattaa tuntua kalliilta, on syytä ottaa huomioon että pikavipistä ei vuotta korko makseta, vaan maksuajat ovat keskimäärin viikosta kuukauteen.

Ainakin OPR-Vakuus tarjoaa myös nopean maksajan etua, jossa lainaaja saa alennusta, mikäli maksaa lainansa takaisin viikossa. Koska rahaa on saatava nopeasti, tulee pikavippi yleensä otettua tekstiviestitse. Tekstarilainan saakin lähes aina verkkohakemusta nopeammin, mutta lainanhausta joutuu valitettavasti maksamaan. On yhtiöitä, jotka laskuttavat yhdestä viestistä jopa viisi euroa, mutta tähän ei kannata suostua ja luotettavat yhtiöt veloittavatkin yhdestä viestistä kahdesta kolmeen euroon. Lainan ottamiseen tarvitaan aina kaksi viestiä.

Tallenna pin-koodi kännykkään

Mikäli tietää tarvitsevansa lainaa nopeasti aika ajoittain, kannattaa luettavaan pikavippipalveluun rekisteröityä jo etukäteen ja tehdä verkkopankkitunnistus. Palvelusta saatava henkilökohtainen pin-koodi kannattaa tallettaa vaikka kännykkään, jotta vippi on helppo ottaa missä vain kun rahaa tarvitsee. Pikavipit ovatkin nopea, mutta hieman hintava keino saada rahaa nopeasti.

Cashbuddy
Deal
Vaikea saada lainaa? Hae Cashbuddyltä helposti. Nopea tapa saada rahaa.
Laina.fi logo
Deal
Laina.fi tarjoaa kulutusluottoa 50-5000€ joko jatkuvana luottolimiittinä tai kertaluontoisesti (kertalaina 600-3500€).
Ostosraha
Deal
Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.

Luottokortit – Luottoa nopeasti

Lähes jokaisen suomalaisen lompakossa lojuu pankkikorttiin yhdistetty luottokortti. Ihmiset eivät kuitenkaan käytä luotto-ominaisuutta juuri koskaan paitsi satunnaisesti ulkomailla. Monia pelottaa luotto-ominaisuuden käyttö. Mitä jos en saa luottokorttilaskuani maksettua? Luottokortti on kuitenkin nimestään huolimatta myös maksuaikakortti, sillä luotolle ostetut hankinnat voi maksaa keskimäärin kuukauden kuluessa takaisin ilman lisäkustannuksia. Luotto-ominaisuutta kannattaakin rohkeasti käyttää, mikäli tietää pystyvänsä maksamaan luottolaskun kuukauden kuluessa.

Luottokortin luottoa voi myös nostaa automaatista

Luottokortin käyttövaroja on myös useimpien pankkien verkkopankeissa mahdollista realisoida riihikuivaksi ainoastaan muutaman prosentin komissiomaksulla. Mikäli luottoa ei pysty maksamaan ajoissa, kytkeytyy luotto-ominaisuus päälle, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että maksamattomasta luotosta alkaa juosta korko sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Koska luottokorttien korot ovat yleisimmin välillä 10%-20%, on kyseessä varsin halpa laina. Luottoa voi lyhentää minimissään 3-5 prosenttia kuussa, joten itselleen voi laatia hyvin joustavankin maksusuunnitelman. Lisäksi maksettua luottoa voi käyttää heti uudestaan. Luottokortti ja luotto-ominaisuuden käyttö onkin yksi edullisimmista tavoista saada itselleen nopeasti rahaa.

Everyday on kuin luottokortti kännykässä. Saat 2000€ suuruisen luoton joka on tarpeen mukaan käytettävissäsi.

Kulutusluotot – Paljon rahaa heti

Kaikista hitain, mutta rahakkain tapa saada itselleen riihikuivaa nopeasti on kulutusluoton ottaminen. Kulutusluotot ovat 1 000 – jopa 50 000 euron suuruisia lainoja, jonka laina-aika on keskimäärin kolmesta kuukaudesta jopa kymmeneen vuoteen. Lainaa saa yleensä ilman vakuuksia. Useat yhtiöt eivät tosin myönnä lainaa yli 10 000 euroa, mikäli lainanhakijalla ei ole osoittaa omistusasuntoa varallisuutensa vakuudeksi. Kulutusluottoon riittävät normaalit palkka- tai eläketulot. Laina on verrattain halpaa, ja todelliset vuosikorot harvoin hyppivät yli 30 prosentin.

Kulutusluotossa parasta on se, että rahan käyttökohdetta ei ole määritelty. Voitkin rellestää rahat haluamallasi tavalla. Kulutusluoton huono puoli on se, että harvat yrityksen tekevät lainapäätöstä saman päivän aikana. Rahaa joutuukin pahimmillaan odottamaan jopa viikon verran. Onneksi kuitenkin suurin osa lainapäätöksistä syntyy päivässä tai kahdessa. Kulutuluotoissa on usein myös pikavippejä korkeammat ikärajat, keskimäärin 21-26 vuotta.

Omalaina
Deal
Omalainan kautta saat järkevimmän lainan jopa 10 vuoden maksuajalla 50 000€ asti. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.
Lainasto
Deal
Lainasto on vaivaton kulutusluotto. Laina 1000-5000€ ja takaisinmaksuaika 1-3 vuotta.
Lainaamo
Deal
Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, josta saat jopa 20 000€ ilman vakuuksia tai takaajia.

Muita keinoja saada rahaa välittömästi

Halpa keino saada käteistä heti on pantata omaisuuttansa. Uudet televisiot, pelikonsolit sekä perinnöksi saadut jalometallikorut voi realisoida näppärästi riihikuivaksi mikäli on valmis luopumaan arkielämänsä mukavuuksista. Älä silti oleta saavasi esineen arvon verran rahaa, sillä panttilainaamot maksavat tuotteista reilua alihintaa. Korot eivät päätä kuitenkaan huimaa, sillä todelliset vuosikorot näissä panttilainoissa ovat harvoin yli 20 prosenttia. Myös luottotiedottomat voivat panttia vastaan saada rahaa. Tämä onkin heille ainoa keino. Laina-aika on kolmesta kuukaudesta yli puoleen vuoteen, jonka jälkeen lunastamattomat esineet huutokaupataan. Panttilainaamosta saatava tosite tuleekin laittaa visusti talteen, sillä ilman sitä ei arvotavaroitaan saa takaisin.

Pankista lainaa?

Vastoin yleistä tietoa, myös pankit myöntävät lainaa jonka käyttökohdetta ei ole määritelty. Korot ovat edulliset mutta lainalle saatetaan määrätä vakuus, ja useat pankit myöntävät lainaa ainoastaan pitkäaikaisasiakkailleen. Hyvänä puolena voi pitää sitä, että rahaa voi hakea näppärästi suoraan verkkopankin kautta. Tämä mahdollisuus kannattaakin selvittää, sillä lainaa saa edullisesti eikä voimassa oleva asuntolaina esimerkiksi estä uuden kulutuslainan saamista.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart