Pohjola vakuutus

Etsitkö uutta vakuutusta? Ifin verkkokaupasta ostetut vakuutukset -10% alennuksella. Klikkaa tästä!

Suomen suurin finanssiyhtymä OP-Pohjola on myös suuri vakuuttaja Suomessa. Niin yrityksille kuin yksityisellekin löytyy jos jonkinmoista vakuutusta, ja tästä finanssikonsernista löytääkin ehkäpä Suomen halvimmat vakuutukset, mikäli keskittää kaikki vakuutuspalvelunsa ja pankkiasiansa Pohjolaan sekä Osuuspankkiin. Kannattaakin harkita, tuoko itselle ja perheelle pankki- ja vakuutusasioiden keskittäminen hyviä alennuksia. Vakuutuspalveluista saa myös plussa-pisteitä.

Pohjola kotivakuutus

Pohjolan kotivakuutus on loistovaihtoehto niille, jotka haluavat yksityiskohtaisesti vaikuttaa siihen, mitä oma vakuutuspaketti sisältää. Valinnanvaraa löytyykin köyhän miehen alle kympin vuodessa maksavasta kotivakuutuksesta useiden satojen eurojen täysvakuutuspaketteihin. Pohjolan nettisivut ovat esimerkilliset ja helppokäyttöiset joiden kautta voi omaa kotivakuutustaan hioa ja rukata tuntikausia.

Kotivakuutus esimerkki

23 vuotias perheellinen, joka asuu 75 neliön asunnossa vuokralla Helsingin kantakaupungissa. Omaisuuden arvon on arvioitu olevan 10 000 euroa. Talo on vanhaa, vuoden 1953 kantaa, kuten kaupunkien keskustoissa on usein. Hintaa tälle vakuutukselle tuli 93, 76 euroa vuodessa. Vakuutukseen olisi ollut mahdollista lisätä huoneiston osien turvavakuutus joka tarkoittaa kiinteän sisustuksen ja kalustuksen, seinien, lattian sekä katon pinnoitteiden tuhoutumisen sekä kiinteiden koneiden ja rakenteiden turvaa. Hieman omituisesti tähän lisäturvaan sisältyy edellä mainittu sisustus ja kalustus mutta turvaa näille mööbeleille ei tule ilman tätä lisäturvaa. Hintaa tämä turva olisi tuonut lisää 26 euroa 10 000 euron omaisuusvakuutuksella joka on hieman keskimääräistä enemmän verrattuna neliöpinta-alaan.

Kotivakuutukseen sisältyy aina palo- ja luonnonilmiöturva, mutta muita vakuutettavia skenaarioita voi itse räätälöidä tarpeidensa mukaan. Vakuutukseen voi itsee vaikuttaa rikosturvan, laiterikkoturvan, putkistovuototurvan, särkymis- ja menetysturvan, perheen vastuuvakuutuksen sekä oikeusturvavakuutuksen ottamisella mukaan kotivakuutuspakettiin sekä omavastuuosuuden säätämisellä. Oletusarvoisesti nämä kaikki sisältyvät kotivakuutukseen.

Pohjolan vakuutus on oiva ratkaisu niille, jotka haluavat vaikuttaa oman vakuutuksensa sisällöstä eivätkä ottaa mukaan enempää vakuutuksia kuin ehdottomasti tarvitsevat. Tarkan markan vartijat ja ne, jotka ovat kyllästyneet joka ikisen vahingon korvaaviin vakuutuspaketteihin, ovatkin todennäköisesti Pohjolan potentiaalisia asiakkaita.

Pohjola autovakuutukset

Keskittämällä vakuutusasiat Pohjolaan, voi ajoneuvovakuutuksen saada jopa edullisesti. Lommot, kolhut ja naarmut kyljissä sekä konepellillä, tuhotut ja varastetut sekä murretut autot, hoitokulut kolarin sattuessa, asianajot ja oikeudenkäynnit, auton oikuttelut tienpäällä ja hinaukset sekä myrskyvahingot autolle korvataan vakuutuksen kautta. Kuten kaikkein muiden vakuutusyhtiöiden ajoneuvovakuutuksissa, myös Pohjolan autovakuutuksen hintaan vaikuttavat auton merkki, malli, ajetut kilometrit sekä yleinen auton historia rekisterinumeron perusteella. Pohjolan sivuilta voi oman ajoneuvon vakuutushinnan laskea tarkasti ja sitovasti.

Matkavakuutus

Matkavakuutuksen voi hankkia kertaluonteiselle matkalle määräajaksi tai jatkuvasti voimaksiolevaksi. Matka saa kestää enintään kolme kuukautta. Vakuutus kattaa:

 • Neuvontapalvelut
 • Yhteistyölääkäreiden palvelut Suomessa ja maailmalla
 • Matkan peruutus tai keskeytys
 • Yli kuuden tunnin lennon viivästyminen
 • Vainajan kuljetus Suomeen
 • Matkatavarasuoja
 • Välttämättömät tarvikkeet, mikäli matkatavarat eivät ilmesty kohteeseen kahden tunnin kuluessa
 • Matkatavaroiden korjaus
 • Vuokravälineiden, esimerkiksi vesiskootterin vakuutussuoja
 • Asianajo- ja oikeudenkäynnit

Tutustu Pohjola Vakuutukseen

Tutustu ja laske oma vakuutustarpeesi Pohjolan vakuutusautomaatin kautta ja pyydä itsellesi ja perheellesi tarjous.

Etsitkö uutta vakuutusta? Ifin verkkokaupasta ostetut vakuutukset -10% alennuksella. Klikkaa tästä!

Pohjola vakuutus

1 Comment
 1. Kannattaa tutustua myös muihin vakuutusyhtiöihin kuten Fenniaan ja Ifiin.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart