Plussavippi Pikavipit

Plussavippi, eli DVB Investment Oy  on pikalainoihin erikoistunut yritys joka tarjoaa 50 – 300 € suuruisia pikalainoja.Plussavippiä voit hakea nettihakemuksella tai tekstiviestitse. Tekstiviestistä veloitetaan palvelusmaksu 3,00 € ja nettihakemuksessa asiakasta pyydetään kirjautumaan omilla nettipankkitunnuksillaan. Nettihakemuksen käytöstä ei kuitenkaan veloitetan erikseen palvelusmaksua.

Plussavippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on olemassa oleva matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikäraja kaikille pikalainoille on vähintään 19-vuotta.

Plussavipin suuruus nousee portaittain: 50€, 100€, 150€, 200€, 250€ ja 300 €.

Plussavippien takaisinmaksu tapahtuu 7-28 päivän väliltä, asiakas saa itse päättää tarvitsemansa laina-ajan näiden ehtojen puitteissa. Huomioi kuitenkin, että mitä enemmän päiviä tarvitset sitä suuremmaksi plussavipin korko määrittyy.

Plussavipin palvelut ovat auki kello 07.00 – 23.00 välisenä aikana jokaisena päivänä vuodesta. Lainoista annetaan päätöksiä lainapalvelun aukiolo-aikoina heti kun asiakas on tunnistautunut verkkopankkitunnuksillaan sekä lähettänyt lainahakemuksen tekstiviestitse, nettihakemuksella tai pankkitunnuksiaan käyttäen.

Plussavipin asiakaspalvelu

Puh: 06000-99966 (0,96€/min+pvm.)

asiakaspalvelu@plussavippi.fi

Tags:

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart