Pikavippi ilman puhelinta vaivatta

Puhelinkulut muodostavat useissa lainapalveuissa suuren osan kuluista. Tällä sivulla esitellyistä palveluista saa lainaa myös suoraan verkkohakemuksella!

Pikavippi.fi 50€-300€

Pikavippi.fi on vanhimpia Suomalaisia lainantarjoajia. Pikavippi.fi on kuuluisa erittäin matalista vuosikoroistaan.

Ok Money 50€-1000€

Ok Money myöntää joustavan kokoista lainaa kilpailukykyisin hinnoin yli 18-vuotialle hakijoille.

Risicum 50€ – 1000€

Risicum on vanha ja luotettava. Saat lainaa 50€-1000€ nopeasti erittäin matalalla korolla.

Nykyinen pikavippien mainonta on mennyt varsin hurjaan suuntaan. Tuntuu siltä, että vippien markkinointia on suunnattu esimerkiksi luottotiedottomille henkilöille, mikä on ristiriitaista, sillä heille ei kuitenkaan voi käytännössä myöntää luottoa.

Pikalainayrityksien tavoitteena on myydä palveluitaan mahdollisimman luotettaville asiakkaille, sillä näiltä saa perittyä korot ja muut palvelun kustannukset kaikkein nopeimmin. Pitkällisten perintäprosessien kautta rahojen hakeminen luottotiedottomilta narkomaaneilta käy yrityksille kalliiksi.

Pikavipin hakeminen netissä ilman puhelinta

Sen sijaan pikaluoton hakeminen ilman puhelinta on hyvä idea. Ilman tekstiviestiä tai puhelinta haettava pikavippi tulee muutamaa euroa halvemmaksi, eikä hakijan tarvitse pelätä huijatuksi tulemista. Verkosta nimittäin löytyy useita yrityksiä, joiden tarkoituksena ei ole myöntää luottoa vaan ainoastaan laskuttaa asiakkailta useiden eurojen tekstiviestikuluja.

Pikavippiala on osittain todella huonomaineinen bisnes. On sääli, että osa alan toimijoista selkeästi pitää tätä mielikuvaa yllä omalla toiminnallaan. Pikalainat ovat kuitenkin perjaatteessa järkevä vaihtoehto hetkelliseen ja nopeaan rahan tarpeeseen.

Onneksi luottoyritysten joukkoon on ruvennut tulemaan omaa itsesääntelyä ja esimerkiksi seuraavat yritykset ovat Suomen pienlainayhdistyksen jäseniä ja siten sitoutuneet olemaan markkinoimatta vippejä keskellä yötä tai muuten epäeettisin keinoin. Suomen pienlainayhdistykseen kuuluvat mm. Vippi.fi, Pikavippi.fi, Get Capital ja Terrarahoitus. Nämä tahot ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää luotonantotapaa.

Edullisimmat pikavipit ilman puhelinta

Palvelu Lainamäärä Laina-aika Ikäraja Lisätietoa
Everyday 300 € 30-90 pv 18 v Hae Everyday pikavippiä tästä »
Pikavippi.fi 50-300€ 14-30 pv 20 v Hae Pikavippi.fi tästä »
OK Money 50-1000€ 14-30 pv 18 v Hae OK Money pikavippiä tästä
Risicum 50-1000€ 14-90 pv 18 v Hae Risicum pikavippiä tästä
Hae Vivus.fi pikavippiä tästä


1 Comment
  1. Voiko tällaista tehdä oikeasti Suomessa???

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart