Pikavippi ilman korkoa

Olemme jo aikaisemmin kirjoittaneet miten pikavipin voi ottaa ilmaiseksi. Tämä onnistuu käyttämällä hyväksi kuluttajansuojalakia, jonka mukaan pikavipit ovat etämyyntinä myytäviä tuotteita ja tämän vuoksi niillä on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus on kuitenkin käytettävä rajatussa ajassa. Nyt esittelemme helpon tavan saada pikavippi aidosti ilman korkoa!

Miksi ilmaista rahaa jaetaan?

Pikavippi ilman korkoa kuulostaa täysin pähkähullulta ajatukselta. Miksi ihmeessä mikään yritys haluaisi lainata rahaa ilman korkoa, kuluja tai takauksia?

Itseasiassa syitä on useita. Kyseinen lupaus toimii erittäin hyvänä mainoksena, sillä se rikkoo perinteisiä käsityksiä vippialasta.  Jos kaipaat nopeasti rahaa, niin tottakai otat sen paikasta josta saat sen ilman kuluja! Näin mainostava yritys on siis askeleen edellä kilpailijoitaan, kun kuluttaja tekee päätöksen lainafirmasta.

Ilmaisen rahan jakaminen ei tietenkään toimi, vaan jostain tuottoakin on synnyttävä. Niin tässäkin tapauksessa. Ilmaisia vippejä mainostava yritys luottaa omaan palveluunsa niin vahvasti, että he uskovat asiakkaiden ottavan lisää lainoja ensimmäisen kuluttoman luoton jälkeen.

Tarkoituksena on siis luoda pitkäjänteinen asiakassuhde, joka tuottaa tulevaisuudessa hyvin paljon rahaa.

Toinen mahdollinen tapa tienata rahaa lupaamalla korotonta luottoa, on myöntää lisää maksuaikaa korkoa vastaan. Näin toimivat esimerkiksi luottokorttiyhtiöt. Asiakas saa käyttää korttia ilman veloitusta, kunhan hän maksaa laskunsa aina ajoissa. Jos laskun maksu viivästyy, lisätään summaan hurja korko.

Mistä sitä ilmaista lainaa saa?

Ensimmäiselle lainanottaja ilmaista lainaa tarjoaa Suomalaisen 4Finance Oy:n pikavippipalvelu Vivus.fi.

Vivus on luotettava palveluntarjoaja, jonka valikoimassa on lainoja 5 euron ja 600 euron väliltä. Lainasumman lisäksi myös maksuajan voi valita vapaasti. Maksimimaksuaika on 30 päivää.

Ensimmäinen ilmainen ilmainen laina voi suurimmillaan olla 400 euroa 30 päivän maksuajalla. Tätä suuremmista lainosta Vivus perii koron myös uusilta asiakkailta.

Pikavippiä voi hakea vivukselta helpoiten käyttämällä verkkohakemusta, jonka täyttäminen onnistuu parhaiten verkkopankkitunnusten avulla.

Lainan muokkaaminen on helppoa

Klikkaa tästä ja hae ilmainen pikavippi >

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart