Pikavipin eräpäivänsiirto on rahastusta

Eikö palkka ole tullut, vai onko se jo käytetty vaikka tänään pitäisi maksaa viime kuun pikavippi takaisin? Ei hätää, hae eräpäivänsiirtoa viikolla eteenpäin niin kaikki järjestyy! Ehkä järjestyykin, mutta eräpäivänsiirrosta joutuu maksamaan sievoisen summan. Halvimmillaan eräpäivänsiirrosta joutuu maksamaan 2 euron hintaisen tekstiviestin verran, jolla maksuaikaa saa viikon lisää, mutta keskimäärin ylimääräisestä viikosta tulee hintaa 10-20 euroa. Helppolainan eräpäivänsiirto maksaa jopa 45 euroa, mikäli haluaa siirtää eräpäivää kuukaudella.

Näin siirrät pikavipin eräpäivää kolmella viikolla viiden euron hintaan

Mikäli et pysty maksamaan pikavippiä takaisin ajallaan, on lähes poikkeuksetta halvempaa antaa pikavipin erääntyä ja ottaa itselleen viiden euron hintainen maksumuistutus. Maksumuistutuksen lisäksi joutuu maksamaan koron ylimääräiseltä ajalta, joka on lainasummasta riippuen keskimäärin muutamista kymmenistä senteistä joihinkin euroihin. Maksumuistus maksamattomasti laskusta lähetetään, kun aikaa eräpäivästä on kulunut kaksi viikkoa. Perintään laskun voi siirtää kun ensimmäisestä muistutuksesta on kulunut kaksi viikkoa joten eräpäivää voi käytännössä siirtää yli kolmella viikolla viiden euron hintaan + korko yli menevältä ajalta.

Älä päästä pikavippiä perintään

Huomioitavaa on että pelkästä maksumuistutuksesta ei maksuhäiriömerkintää tule. Merkintä seuraa vasta kun eräpäivästä on kulunut vähintään 60 vuorokautta. Kahdeksi kuukaudeksi ei kuitenkaan kannata jäädä odottelemaan, sillä pikavippiyhtiöt siirtävät saatavansa perintään varsin nopeasti, ja perintäkulut voivat nousta perittävää summaa korkeammaksi. Mikäli pikavippiä et pysty takaisin maksamaan, on oman etusi mukaista ettet ota lisämaksullisia eräpäivänsiirtoja, sillä ne tulevat lähes poikkeuksetta kalliimmiksi. Saat noin kolme viikkoa ylimääräistä maksuaikaa hieman yli viiden euron hintaan. Tosin voit olla varma ettet samasta pikavippiyhtiöstä saa lainaa enää uudestaan, mutta netti onkin pikavippipalveluita pullollaan.

1 Comment
  1. Ei helvetti olis siis tullu vaa halvemmaks olla maksamatta?! Ite oon aina ollu nii superpaniikis noitte maksumuistutuste kanssa et hankkinu vippeihin pari kertaa noita eräpäiväsiirtoo. Sillee good to know et menee perintää vasta kuukauden kuluttuu eräpäivästä.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart