Perhelaina Vippi

Perhelaina eli DVB Investment Oy on pienlaina yritys joka tarjoaa 50 – 300 € suuruisia pikalainoja arjen taloudellisiin haasteisiin.Perhelaina tarjoaa palveluitaan joko tekstiviestitse tai sivuston tarjoamalla nettihakemuksella missä palvelu automaattisesti tunnistautuu asiakkaan omilla pankkitunnuksilla.

Perhalaina tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on olemassa oleva matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikäraja kaikille pikalainoille on vähintään 19-vuotta.

Takaisinmaksu voidaan hoitaa jokaisen lainan kohdalla 7-28 päivän väliltä. Asiakas pystyy siis itse määrittämään kuinka monta päivää hän tarvitsee lainan takaisinmaksuun. Perhelainalla on tämänhetkisten pikalainamarkkinoiden suurimmat korot, jopa 1500%.

Perhelainan pikalaina palvelut ovat auki 24 tuntia vuorokaudesta. Lainoista annetaan päätöksiä lainapalvelun aukiolo-aikoina heti kun asiakas on tunnistautunut verkkopankkitunnuksillaan sekä lähettänyt lainahakemuksen tekstiviestitse, nettihakemuksella tai pankkitunnuksiaan käyttäen.

Perhelaina asiakaspalvelu

Puh: 06000-99966. (0,96€/min+pvm.)

asiakaspalvelu@perhelaina.fi

Tags:

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart