Osuusluotto

Osuusluotto eli TopA Finance Finland on porvoolainen yritys joka tarjoaa 50 – 500 € suuruisia pikala inoja. Pikalainoja haetaan joko tekstiviestitse tai sivuston tarjoamalla nettihakemuksella sekä omia pankkitunnuksia käyttäen. Jos hakemuksen lähettää nettihakemuksella tai pankkitunnuksilla niin asiakas välttää tekstiviestistä koituvat palvelumaksut.

Osuusluotto tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on olemassa oleva matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikäraja kaikille pikalainoille on vähintään 18-vuotta.

Lainan takaisinmaksu on jokaisen lainan kohdalla joko 14- tai 30-päivää. Asiakas voi itse jokaisessa lainassa määrittää kuinka paljon aikaa hän tarvitsee takaisinmaksun suorittamiseen. 400 – 500 € suuruiset lainat ovat tarjolla ainoastaan TOPA-jäsenille. Jäsenet saavat myös muita etuuksia pienempien lainojen korkoihin.

Lainoista annetaan päätöksiä lainapalvelun aukiolo-aikoina heti kun asiakas on tunnistautunut verkkopankkitunnuksillaan sekä lähettänyt lainahakemuksen tekstiviestitse, nettihakemuksella tai pankkitunnuksiaan käyttäen.

Osuusluotto tarjoaa palveluitaan ympäri viikon 07.00 – 23.00

Osuusluotto asiakaspalvelu

Puh: 0600-16865 (1,40€/min+ppm)

asiakaspalvelu@topafinance.fi

Tags:

1 Comment

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart