Bonusway – Säästä rahaa verkko-ostoksissa!

Bonusway eli entinen Ostohyvitys.fi väittää antavansa rahaa, kun ostat heidän kauttaan tuotteita verkkokaupoista. Voiko tämä olla mahdollista? Oma Raha perehtyi asiaan.

Bonuswayn slogan on ”Ota rahaa takaisin ostoksistasi”. Palvelun etusivulla, kerrotaan että he tarjoavat bonusta yli 300 verkkokaupasta. Joukosta näyttää löytyvän monia tunnettujakin brändejä, kuten Sokos ja Microsoft.

Näin tunnettujen ja suurten yritysten lähteminen mukaan palveluun puhuu selkeästi luotettavuuden puolesta. Mutta miten verkkosivusto oikein voi maksaa rahaa ostoksista?

Näin Bonusway toimii

Bonuswayn etusivull on kaavio, jossa näytetään yrityksen toimintaperiaate. Käytännössä siis asiakkaan pitää mennä verkkokauppaan ostohyvityksen kautta, jotta ostoksista saa rahaa takaisin.

Bonusway toimii kumppannusmarkkinoinnin tai Affiliate-mainonnan periaatteen mukaan. Kumppanuusmarkkinoinnissa verkkokauppa tai muu yritys maksaa verkkosivuston julkaisijalle mainostilasta syntyneiden myyntien mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun klikkaat Oma Rahan sivuilla mainosta, me emme saa mainostuloja. Jos kuitenkin ostat mainoksen kautta tuotteen, tilillemme kilahtaa kolikko ja pystymme taas maksamaan palvelinkustannuksia.

Bonusway vie Affiliate-markkinoinnin askeleen pidemmälle. He ottavat verkkokaupoilta osan myynnin arvosta komissiona ja jakavat tästä vielä osan takaisin asiakkaalle.

Eli:

Kun ostat Bonuswayn kautta 100 euron arvoisen tuotteen, ostohyvitys saa verkkokaupalta 10 euroa. Tästä 10 eurosta Bonusway vähentää omat kulunsa ja palauttaa sinulle 7 euroa. Kaikki voittavat. Verkkokauppa saa uusia asiakkaita, Bonusway saa oman osansa rahoista ja sinä saat ostettua tuotteesi halvemmalla.

Kannattaako ostohyvitystä käyttää?

Bonusway on luotettava toimija, joka ilmoittaa selkeästi sivuillaan omat toimintaperiaatteensa, yrityksen tiedot, yrityksen takana olevien henkilöiden tiedot jne.

Palvelua kannattaa käyttää jos sen kautta löydät itseäsi kiinnostavat verkkokaupat. Kannattaa myös vielä varmuuden vuoksi vertailla saako tuotteen toisesta verkkokaupasta edullisemmin kuin ostohyvityksen yhteistyökumppanilta alennuksen jälkeen.

2 Comments
  1. Kannattaa kokeilla myös kilpailijaa Bonaria. Kauppoja ei ole ihan niin paljon. Mutta bonus prosentit parempia.

    Ja heillä 20€ liittymisbonus.

  2. Olen yrittänyt noita bonusten määriä metsästää, mutta aika piilossa ovat, eikä oikein löydy kokemuksia, onko kukaan saanut tuota kautta rahaa takaisin ja kuinka paljon. Ei tuo 7€ 100€ ostoksesta taida kaikkien kauppojen kohdalla pitävän paikkaansa. Ja olisiko ollut paikallaan laittaa tähän artikkeliin linkki ko. sivustolle?

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart