OPR-Vakuus – Lainat ja pikavipit

Pienestä pikavippifirmasta on kasvanut iso tekijä lainamarkkinoilla. OPR-Vakuus on hyvä esimerkki onnistuneesta bisneskonseptista, ja pikavippiyritysten mahdollisuudesta kasvaa varteenotettaviksi rahoituslaitoksiksi. OPR-Vakuuden palveluita ovat Suomen vanhin pikalainapalvelu Pikavippi.fi, kulutusluottopalvelu Ostosraha.fi, uudenlainen lainapalvelu Everyday.fi, pääsylippujen maksupalvelu luottolippu.fi, Everyday-verkkomaksupalvelu sekä Tuottoa.fi jonka kautta voi ostaa ja saada osinkoa OPR-Vakuuden osakkeista. Rahapalveluita löytyy siis moneen lähtöön ja Omaraha tutustuikin tämän yrityksen kattaviin palveluihin.

OPR-Vakuus yritysesittely

OPR-Vakuus on yksi suurimmista pikavippien ja kulutusluottojen myöntäjistä Suomessa. Vuonna 2005 toimintansa aloittanut yritys on kasvanut nopeasti, ja vuonna 2010 yrityksen liikevaihto ja korkotuotot olivatkin 8,6 miljoonaa euroa taseen loppusumman ollessa lähes 18 miljoonaa euroa. OPR-Vakuus työllistää 15 henkilöä. Yrityksen ensimmäinen tuote oli Pikavippi.fi – palvelu, joka on suomen vanhin pikavippejä tarjoava yritys. Pikavipit ovat nopeasti, jopa muutamassa minuutissa saatavia pieniä 20-1000 euron lainoja, joihin ei tarvita vakuuksia ja joita asiakkaat ovat perinteisesti hakeneet tekstiviestitse.

Vaikka pikavippiala on saanut hyvin kyseenalaista mainetta todella korkeista todellista vuosikoroista sekä tekstiviestihuijauksista joissa asiakasta on laskutettu pelkästä lainanhausta ilman aikomustakaan myöntää lainaa, on OPR-Vakuus toiminut ilmeisen rehellisesti ja asiakkaanedun mukaisesti, ja lainaa pystyykin hakemaan ilman maksullisia tekstiviestejä ilmaisella verkkohakemuksella tai jopa palvelunumeroon soittamalla.

Toisin kuin monet muut pikavippiyritykset, OPR-Vakuudella ei ole useaa kymmentä eri nimistä pikavippipalvelua, vaan yhtiö luottaa Pikavippi.fi – palveluunsa. Yhtiö on myös tuonut vippien ja kulutusluottojen lisäksi innovatiivisia tapoja laina, tienata ja säilöä rahaa. Näitä ovat esimerkiksi Everyday ”luottokortti kännykässä” palvelu, jonka kautta voi nostaa pieniä summia vaikka joka päivä pankkitilille käytettäväksi. Tämä on kuin luoton nostamista luottokortilta, ja asiakas voikin ottaa lainaa juuri sen verran kuin tarvitsee ilman, että joutuisi maksamaan ylimääräisestä lainarahasta.

Myös yrityksen Tuottoa.fi – palvelu on todennäköisesti ensimmäinen laatuaan Suomessa, sillä omat sukanvarressa olevat ylimääräiset rahat voi sijoittaa OPR-Vakuuden äänivallattomiin osakkeisiin, joillo maksetaan tuottoa joka kuukausi. Tuhannen euron sijoituksella voikin tehdä 3-5 prosentin tuoton, joka on huomattavasti pankkien korkoja parempi.
OPR-Vakuus on myös kokeilemassa siipiään lippubisneksessä, sillä Luottolippu.fi:n kautta voi maksaa esimerkiksi Menolippu.fi – sivuston kautta myytävät liput. Luottolippu lisääkin turvallisuutta kun ostetaan lippuja tapahtumiin ja konsertteihin.

Alla on eritelty OPR-Vakuuden eri palvelut
Huom! Kaikkiin OPR-Vakuuden palveluihin sähköisen tunnistautumisen suorittaa Osuuspankin, Nordean, Sampo-pankin, Tapiolan, Aktian, Handelsbankenin ja S-pankin verkkopankkitunnisteilla.

Ostosraha.fi – Kulutusluotot

OPR-Vakuuden Ostosrahaa eli kulutusluottoa voi hakea jokainen 21-75 vuotias suomalainen 400-2500 euroa 1-36 kuukauden laina-ajaksi. 400 euron lainan saa pikakäsittelynä, joka tarkoittaa sitä että lainan saa tilille 5 minuutissa eikä vakuuksia tarvita. Lainan korko on kiinteä 19% jonka lisäksi maksettavaksi tulevat 400-1000 euron lainoissa avausmaksu 80 euroa, ja yli 1000 euron lainoissa 120 euroa. Lisäksi kuukausittainen kuluerä ovat lainanhoitokulut 5 euroa. 2500 euron lainalle 36 kuukauden laina-ajaksi tulee todellista vuosikorkoa yhteensä 29,51% verran. Lainoihin ei tarvita vakuuksia. Ostosraha myöntää iltaisin ja viikonloppuisin vain 400 euron pieniä kulutusluottoja.
Laina on mahdollista maksaa ennenaikaisesti kokonaan pois ilman lisäkuluja. Lisäksi lainaan on mahdollista ottaa 1-3 lyhennysvapaata kuukautta. Mikäli pankkien kulutusluottoja ei oteta huomioon, on Ostosrahan kulutusluotto varsin edullinen verrattuna muihin kilpailijoihinsa.

Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.

Everyday – luottokortti kännykässä

Everydayn kautta on mahdollista saada 300 euroa lainaa. Poikkeuksena muihin pikavippipalveluihin, Everydayn kautta voi nostaa rahaa pikkuhiljaa vaikka joka päivä ja nostaa vain sen verran kuin tarvitsee. Tilisiirtoja on mahdollista tehdä joka päivä kello 8-22. Esimerkiksi voit nostaa 100 euroa, jolloin nostovaraa jää seuraaviin nostoihin 200 euroa. Mikäli suorittaa lainanlyhennyksen, palautuu lyhennetty vara käytettäväksi. Nostoproviisio on 10% noston suurudesta + 5 euron laskutuspalkkio. Luotossa on 1-3 kuukauden takaisinmaksuaika.

Todellinen vuosikorko 300 euron luotolle on 136,40%. Lainaa on mahdollista nostaa joko verkkohakemuksen kautta tai tekstiviestitse. Everyday tulee keskimääräistä pikavippiä halvemmaksi, ja onkin ihan varteenotettava vaihtoehto tehdä nopeita arkielämän rahoituksia.

Everyday on kuin luottokortti kännykässä. Saat 2000€ suuruisen luoton joka on tarpeen mukaan käytettävissäsi.

 

Pikavippi.fi – Suomen vanhin pikavippi

Pikavippi.fi on Suomen vanhin pikavippipalvelu. Yli eri 200 000 asiakasta on ottanut yli miljoona pikavippiä kuluneen 6 vuoden aikana. Suomen johtajava pienlainapalvelu on auki joka päivä kello 8-22, ja lainaa voi hakea 50-300 euroa 14 ja jopa 6 kuukauden laina-ajaksi.

Asiakkaalla on lisäksi oikeus nopean maksajan etuun, mikäli lainan maksaa takaisin 7 vuorokauden kuluessa. Tällöin lainan korkokustannukset jäävät pienemmiksi.

 

50 € 100 € 200 € 300 €
14 pv
* (7 pv)
60 €
(58 €)
120 €
* (115 €)
240 €
* (230 €)
350 €
* (340 €)
1 kk 62 € 123 € 248 € 360 €
2 kk 65 €
2 × 32,50 €
125 €
2 × 62,50 €
250 €
2 × 125,00 €
370 €
2 × 185,00 €
3 kk 260 €
3 × 86,67 €
380 €
3 × 126,67 €
4 kk 390 €
4 × 97,50 €
5 kk 400 €
5 × 80,00 €
6 kk 410 €
6 × 68,33 €

*Nopean maksajan etu.

Lainaa voi hakea jokainen täysi-ikäinen, jolla ei ole negatiivista maksuhistoriaa, ja jolla on omissa nimissään oleva puhelinliittymä sekä kotiosoite Suomessa. Todellinen vuosikorko 204,59% – 11497,6 % riippuen lainan suuruudesta sekä laina-ajasta.

 

Tuottoa.fi

Tuottoa.fi – palvelu on niille, joilla ylimääräistä rahaa on sukanvarressa. Palvelun kautta voi sijoittaa omia varojaan OPR-Vakuus Oy:n B-sarjan osakkeisiin, joilla ei ole äänivaltaisuutta yhtiön kokouksissa. Ne eivät myöskään pääsääntöisesti käy vakuuksina eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle. Kyseessä on osakesijoitus, eikä sillä ole talletussuojaa, eikä sitä ole pääomaturvattu. Osinkoa maksetaan B-osakkeenomistajille joka kuukausi, ja koska OPR-Vakuus on listaamaton yhtiö, sen osinkotuotto on verovapaata 90 000 euroon asti. Sijoitukseen ei myöskään liity mitään hallinnointi- eikä avauskuluja, ja rahat voi vetää takaisin itselleen milloin tahansa.

Yli 1000 euron sijoituksille OPR lupaa 6 kuukauden sijoituksena 3% tuoton, 12 kuukauden sijoituksena 4% tuoton ja yli vuoden sijoituksille 5% tuoton. Rahoilla OPR-Vakuus rahoittaa Suomessa tapahtuvaa kuluttajanluotottamistoimintaa. Kun sijoituksen haluaa realisoida itselleen, se maksetaan asiakkaan tilille 14 vuorokauden kuluessa.

Finanssivalvonta Fiva ei aluksi myöntänyt tälle toiminnalle lupaa, koska OPR-Vakuudella ei ole pankkitoimintalupaa. Laintulkintaan liittyvät erimielisyydet on kuitenkin ilmeisesti nyt ratkaistu, sillä Tuotto.fi – palveluun on mahdollista sijoittaa. Tämä onkin varteenotettava vaihtoehto pelkän pankkitilillä makuuttamisen sijaan, ja tarjoaa pankkeja paremman tuoton.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart