Nordax laina

Nordax on Ruotsalainen yritys jonka päätoimisto sijaitsee Tukholmassa. Nordax tarjoaa vakuudetonta lainaa nettihakemuksella joka lähetetään sivustolta kun asiakas on saanut henkilökohtaisen koodin sivuston käyttöön. Nordax laina on poikkeuksellinen muihin lainoihin verrattuna siinä mielessä, että se ei tarjoa pikalaina palveluita tekstiviestitse. Nordaxin lainat ovat suurempia kulutusluottoja joiden keskimääräinen summa vaihtelee 1000 – 30 000 € välillä.

Nordax tarjoaa lainapalveluitaan jos asiakas täyttää tietyt perusvaatimukset: 23-vuotias, vuosittaiset tulot vähintään 16 000 €, pysyvä asuinsija Suomessa vähintään kolme vuotta eikä asiakkaalla ole maksuhäiriöitä.

Nordax lainoissa käsittelyaika on keskimäärin noin neljä työpäivää, jonka jälkeen alustavasta lainahakemuksesta tehdään virallinen lausunto, myönteinen tai kielteinen. Jos haettu laina on myönteinen ja asiakas on palauttanut tarvittavat allekirjoitetut liitteet Nordaxille, rahat voidaan siirtää noin kolmen pankkipäivän sisällä.

Nordax lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa, enimmillään 12 vuoden ajalla. Laina on vakuudeton ja korkoprosentti voi vaihdella.

Nordax asiakaspalvelu

Puhelin:  030 6036 060

Faksi:  030 6036 001

info@nordax.fi

6 Comments
  1. Ihan kivasti saanut täältäkin rahaa. Toimiva homma.

  2. Ai noi myöntää lainaa Suomessa? Sivuilla lukee että ”Tällä hetkellä emme ota vastaan uusia lainahakemuksia tai lisälainahakemuksia. Pahoittelemme tästä teille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.”

  3. Aikaisemmin tuo Nordax toimi ainakin minulla ihan hyvin.

  4. Mutta näyttää tosiaan siltä, että olis tullut uusi teksti etusivulle.

  5. Älkää lähettäkö mulle kirjeitänne, en haluaq teiltä postia!!!

  6. älkää lähettäkö minulle kirjeitänne.en tarvi lainojajanne ikinä.tulee joka kk kirje turhaan

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart