Nopsalaina

Nopsalaina taitaa olla Suomen nopeiten kasvava kulutusluottojen tarjoaja. Eikä suotta, 6000 euron lainalla on saatu houkuteltua hurja määrä uusia asiakkaita.

Nopsalaina on luotettava suomalainen toimija, jolla on oma toimipiste Helsingissä Kampin sähkötalossa. Vuonna 2011 perustettu yritys tarjoaa myös kilpailijoita joustavampia maksuvaihtoehtoja. Kaikille lainoille on nimittäin mahdollista määrittää jopa viiden vuoden maksuaika.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Nopsalaina myöntää 500-6000 euron kulutusluottoja.
Alle 22 vuotiaille myönnetään enintään 500 euron lainoja ja 22-26 vuotiaille 3500 euroon asti.
Laina-ajaksi voi valita 6-60 kuukautta eli viisi vuotta

Kenelle lainaa myönnetään

Vähintään 18 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Jos sinulla ei ole Suomen kansalaisuutta, on lainan hakeminen mahdollista vain todistamalla vakinaisen asuinpaikan sekä oleskeluluvan Suomeesa.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainanhaun yhteydessä tulee antaa kattava selvistys omista tuloista, jonka perusteella laaditaan asiakasprofiili. Lainahakemus on mahdollista tehdä joko verkossa tai palvelupisteessa Helsingin Kampin sähkötalossa.

Kulutusluoton hinta

Lainojen vuosikorot vaihtelevat 9-14% välillä. Tämän lisäksi alle 2500 euron lainasta tulee maksaa 95 euron sopimuspalkkio. Alle 4000 euron lainoissa sopimuspalkkio on 145 euroa. Yli 4000 euron lainoissa sopimuspalkkiota joutuu maksamaan 195 euroa. Näiden kulujen päälle tulee vielä kuukausittainen viiden euron tilinhoitopalkkio.

Eli esimerkiksi 4000 euron lainasta maksat:

  1. Sopimuspalkkio 145€
  2. Kuukausimaksu 5€
  3. Vuosikorko

Kuinka nopeasti lainaa saa

Parhaimmillaan päivässä tai muutamassa, riippuen selvitystyön ja luottotappioriskin analysoinnin laajuudesta.

Muuta

Tarjoaa myös talletuspalveluita, joissa rahoja makuutetaan määräaika vakuutetuilla tileille. Mahdollisuus tallettaa rahaa 50 000 euroon saakka. Toimipiste Kampin Sähkötalossa.

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Nopsalaina on tunnettu ja luotettava yritys. Varsinkin oman toimipisteen olemassaolo puoltaa Nopsalainan valintaa omaksi kulutusluoton tarjoajaksi.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart