Näin sinua huijataan: 4g-datapakettia ei kannata vielä ostaa!

Puhelinliittymat.fi-verkkopalvelu tiedottaa huippunopean 4G-verkon peiton olevan vielä Suomessa erittäin heikko.

Uutta supernopeaa datapakettia kaupataan kuluttajille innolla, mutta käytännössä 4G-datapaketista ei kannata maksaa, mikäli ei satu asumaan suuren kaupungin keskustassa. Puhelinliittymat.fi-palvelun selvityksen mukaan 4g verkko toimii todella ainoastaan Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa sekä Kuopiossa. Myös muissa asutuskeskuksissa on hajanaisia 4g-pisteitä mutta verkkoon ei voi luottaa.

Jos 4g-verkkoa ei ole saatavilla, käyttäjä joutuu tyytymään tavalliseen 3g-verkkoon ja haja-asutusalueilla pahimmassa tapauksessa jopa 2g-verkkoon.

Puhelinliittymat.fi :n selvitys kannattaa lukea läpi, ennen kuin ostaa 4g datapakettia. Tietysti jos asuu Helsingissä tai muissa isoissa kaupungeissa ei hätää ole.

4g verkko on noin 5-10 kertaa nopeampi kuin 3g verkko. Operaattorit laajentavat verkkoa aktiivisesti, mutta kestänee vielä vuosia, ennen kuin se on peitoltaan edes 3g-verkon tasolla, jossa siinäkin on vielä toivomisen varaa.

1 Comment
  1. ON niin PA… Puhetta jotta G4 toimis Tampereen keskustassa. EI ainakaan Kalevassa.KOKO AJAN NETTI POIKKI .Joten meen hakeen takasin sen 3G Olen kerran ja useamminkin valittanut asiasta.Viikon netti toimi valituksen jälkeen moiteetomasti. Sitten taas pätkii koko ajan.Markku keskinen Järvensivu Muilla samanlaisia ongelmia ????

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart