Mobilaina.fi

Mikä yritys omistaa palvelun

Mobilaina.fi – pikavippipalvelun omistaa Ramessess Oy, jonka sisarsivustoja ovat A-OTTO, Eurovippi, Laina-automaatti ja Vippilaina.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa voi hakea 20-800 euroa. Ensimmäisellä lainauskerralla suurin mahdollinen lainamäärä on 100 euroa. Lainan hoidettuaan voi hakea suurempia lainoja. Laina-aika 20-200 euron suuruisissa lainoissa 14 vuorokautta, 300-500 euron lainoissa 60 vuorokautta ja 600-800 euron lainoissa 90 vuorokautta.

Kenelle lainaa myönnetään

Lainaa myönnetään 18 vuotta täyttäneille, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Asuinpaikan tulee olla Suomessa ja pankkitilin sekä puhelinliittymän omissa nimissä.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainaa varten on ensimmäisellä kerralla tunnistauduttava joko Nordean, Säästöpankin tai Osuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainanhaku tapahtuu tekstiviestitse. Palvelu toimii Soneran, DNA:n, Saunalahden, Elisan, TeleFinlandin ja Kolumbuksen liittymillä.

Lainan hinta

Mobilainojen todellinen vuosikorko 81,11% – 1564,29% riippuen lainattavasti summasta ja laina-ajasta. Tekstiviestejä lainan ottamiseen tarvitaan kaksi kappaletta, mutta niiden hintaa ei kerrota.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainapalvelu on avoinna ma-la 7-23 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Muuta

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Kallista lainaa. Hyvänä puolena selkeät nettisivut, joissa lainan hinta helposti löydettävissä.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart