Miten rikastua?

Rikastuminen on monille haave, mutta kovin harva pystyy hankkimaan miljoonan järkevässä ajassa. Arvioikaamme muutamia rikastumiskeinoja. Mikä menetelmä onkaan paras ja kenelle?

Uraputki

Työtä tekemällä ei rikastu. Suomessa on vain muutama suuryritys, joiden johtajille maksetaan bonuksineen miljoonapalkkaa. Tavallinen nousujohteinen ura saattaa johdattaa hyvin koulutetun työntekijän johtaja-asemaan ehkä 15 vuodessa, jolloin palkkaa alkaa kertyä yleensä enintään 5000 euroa kuussa. Vähitellen tulojaan voi nostaa, mutta ei tällaisilla palkoilla miljonääriksi tulla.

Sijoittaminen

Jos aloittaa sijoittamisen pienellä summalla, vaikkapa 10 000 eurolla, miljoonaksi sitä ei saa muutettua niin millään. Sijoittaminen tuottaa hitaasti ja rauhallisesti pientä voittoa. Jos yrittää sijoittaa toistuvasti rahaa riskikohteisiin, joilla on poikkeuksellisen korkea voitto-odotus, ennemmin tai myöhemmin tulee takkiin kovalla kädellä.

Lue lisää täältä.

Yrittäminen

Yrittäjä voi periaatteessa rikastua. Kuitenkin vain parilla prosentilla Suomen yrittäjistä on yli 150 000 euron vuositulot. Joten aikamoista lottoamista tämäkin puuha on. Osa yrittäjistä rikastuu lopulta pitkän elämäntyön jälkeen myydessään yrityksensä eteenpäin. Tämä on yksi kelvollisista vauraustumiskeinoista, jos nyt on onnistunut perustamaan sellaisen yrityksen, joka nyt ketään kiinnostaa.

Urheileminen

Poikkeuksellisen lahjakas ja uuttera urheilija voi rikastua ainakin ulkomailla. Kuitenkin vain muutama suomalainen urheilija on päässyt käsiksi miljoonatuloihin. Useimmissa urheilulajeissa ei ole edes mahdollisuutta rikastua. Esimerkiksi jalkapallo, nyrkkeily, tennis ja jääkiekko ovat hyviä rahasampoja superlahjakkuuksille

Taide

Joskus harvoin taiteilija iskee kultasuoneen ja rikastuu. Muutama ulkomailla menestynyt suomalainen muusikko on yltänyt miljoonatuloihin. Myös osa kotimaisista kestosuosikeista on onnistunut järjestämään itselleen yli sadan tuhannen euron vuositulot. Kirjailijoista luultavasti vain Arto Paasilinna on miljonääri.

Uhkapeli

Nerokkaimmat pokeriammattilaiset ovat miljonäärejä. Tämä ei ole kevyttä työtä ja riskit ovat suuret. Suomessa on useita pokerimiljonäärejä. Parhaimmillaan Patrik Antoniuksella oli yhdeksän miljoonan euron vuositulot. Rikastut paljon todennäköisemmin sijoittamalla uhkapelialaan kuin pelaamalla pokeria tai varsinkaan kasinopelejä.

Periminen

Miljoonaperinnön saaminen on ainoa nopea ja helppo tapa rikastua. Osa ihmisistä on syntynyt kultalusikka suussa ja heidän ei tarvitse rehkiä rikkauksien eteen. Eräs keino rikastua on mennä naimisiin rikkaan vanhuksen kanssa ja odottaa, että tämä kupsahtaa. Kyynistä? Toki, mutta niin on bisneskin.

..äläkä ainakaan ota lainaa.

1 Comment
  1. Hei,

    Voiko binäärioptiokaupalla rikastua oikeasti? Kävin suomenkielisellä sivustolla ja sieltä sain idean ehkä kokeilla.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart