Luottokortit vertailussa

Mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten? Uusitusta luottokorttivertailustamme löydät nopesti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Huomaathan, että artikkelin alaosasta löydät suorat linkit luottokortin hakemiseen.

American Express

American Express on kannattava kortti jokaiselle joka asioi paljon internetin välityksellä tilaten tuotteita tai varaten lentoja, tästä syystä American Express on myös matkustelijalle hyvä ystävä. American Express sisältää myös matkavakuutuksen.

Hyvä tietää American Expressistä:

 • American Express toimii yli 6 miljoonassa liikkeessä ympäri maailmaa.
 • Ensimmäinen vuosi kustantaa 0€, jonka jälkeen 170€ / vuodessa.

Diners Club

Diners Club kuuluu ehdottomasti matkustelevan ihmisen parhaaseen matkavarustukseen. Kortti sisältää automaattisen pääsyn VIP-loungeen yli 100 kansainvälisen lentokentän sisällä.

Matkavakuutus voidaan sisällyttää korttiin 15 € hintaan vuodessa. Vakuutus asetetaan voimaan välittömästi lentoja ostaessa, vakuuttaen henkilön itsensä mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet. Matkavakuutukseen sisältyy 125 € omavastuu joka voidaan tarvittaessa poistaa jos vuosittaiseen vakuutushintaan lisätään 10 € lisämaksu.

Hyvä tietää Diners Clubista:

 • Ensimmäinen vuosi on 0€, jonka jälkeen 40€ / vuodessa.
 • Luoton raja on 2000€.
 • Diners Clubia voidaan käyttää yli 13 miljoonassa liikkeessä maksuvälineenä.
 • Ei käyttörajaa.
 • Erinomainen vaihtoehto myös opiskelijalle.
Everyday on kuin luottokortti kännykässä. Saat 2000€ suuruisen luoton joka on tarpeen mukaan käytettävissäsi.

Eurocard

Suomen johtavimpia yrityskortteja, Eurocard on sovellettu  koko yrityksen henkilöstön käyttöön. Edustus- ja matkakulut hoituvat helposti ja käytännöllisesti, sillä voi asioida turvallisesti internetissä sekä nostaa käteistä. Eurocard sopii myös yksittäisen kortinhaltijan käyttöön, sekä yksityisen toiminimen omaaville.

Eurocardilla on myös oma ohjelmansa nimeltään Eurocard Online, missä kortti- sekä matkatilitapahtumia pystytään vaivattomasti seuraamaan reaaliajassa sekä soveltamaan mahdollisiin kulu- ja matkahallinta laskelmiin. Eurocard sisältää vakuutuksen jokaiselle kortinhaltijalle, eikä laskuista peritä laskutuslisiä yksityishenkilöltä tai yritykseltä.

Hyvä tietää Eurocardista:

 • Vuosimaksu 40 € / kortinhaltija.
 • Käyttöraja on 7000 €.
 • Eurocard on käytettävissä yli 22 miljoonassa liikkeessä ympäri maailman.
 • Toimitusaika on noin. 2-3 viikkoa.

Mastercard

Mastercard on loistava valinta henkilölle joka matkustaa paljon ulkomailla, käy ostoksilla tai elää enemmän tai vähemmän kulinaristista elämää. Mastercard on käytännöllinen sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön. Mastercardin myöntää suomessa sekä ulkomailla mitkä tahansa suurimmat rahoituslaitokset tai pankit. Mastercard sisältää myös debitin, joten sillä voi yhdistää luotto- ja pankkikortin yhdeksi kortiksi.

Hyvä tietää Mastercardista:

 • Pankin välityksellä tehdyssä sopimuksessa sovitaan korot sekä maksujärjestelyt.
 • Mastercardin käyttöraja määritetään myös samaisessa sopimuksessa.
 • Kortinhaltijalle avautuu ostomahdollisuudet yli 25 miljoonaan liikkeeseen ympäri maailmaa.

Visa

Visa-kortteja on kolmea erilaista, joista henkilö voi valita käyttötarkoituksiinsa sopivimman; Visa Classic, Visa Gold sekä Visa Electron. Luottokortteina toimivat Gold sekä Classic, joista sopimukset tehdään erikseen luottoa antavan pankin kesken. Kansainvälinen online-maksukortti Visa Electron on sidottuna kortinhaltijan pankkitilin tapahtumiin ja käyttötilillä olevaan rahasummaan. Visa Electron ei ole tavallinen pankkikortti, mutta sille ei myöskään voida ottaa luottomahdollisuutta. Visa Electronilla pystyy maksamaan reaaliaikaisesti liikkeissä, jotka ovat varustettuina electron-tunnuksin. Visa-kortit hyväksytään yli 29 miljoonassa liikkeessä ja palvelupisteessä ympäri maailmaa.

Visa luottokortit Gold ja Classic eroavat toisistaan vakuutuksen turvin. Gold-kortilla on mahdollisuus hankkia vakuutus  pankkikohtaisia ehtoja seuraten, sekä myös saada uusi kortti käytettäviin kahden päivän kuluessa mihin tahansa päin maailmaa, ilman lisäkustannuksia, jos kortti sattuukim katoamaan.

Hyvä tietää Visa-korteista:

 • Visalla toimivia käteisautomaatteja on ympäri maailmaa n. 800 000.
 • Gold sekä classic -korttien vuosimaksut ovat vaihtelevia eri pankkiryhmien ja korttityyppien kesken.

Luottokortti opiskelijalle

 • Suomalainen henkilötunnus.
 • Henkilön täytyy olla vähintään 19-vuotias.
 • Ei voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.

Jos opiskelijalla on opintopisteitä alle 120, voi kortin silti saada käyttöönsä 1000 € ostorajan turvin. Jos opintopisteitä on enemmän, voi opiskelija lähettää hakemuksen ilman edellä mainittua ostorajaa. Hakemus pitää tulostaa sekä allekirjoittaa, jonka jälkeen hakemus lähetetään postitse Diners Clubiin. Opiskelijalta ei pyydetä erikseen tulovaatimusta.

Luottokortti ilman luottotietoja

Ilman luottotietoja ei ole mahdollista saada oikeaa luottokorttia. Sen sijaan markkinoilla toimii muutamia yrityksiä, jotka tarjoavat ns. prepaid-luottokorttia. Tämä tarkoittaa, että laitat kortille etukäteen rahaa, jonka jälkeen se toimii samalla tavalla kuin luottokortti. Muutamat firmat tarjoavat tällaisia ”luottokortteja”, jotka toimivat MasterCardin alaisuudessa. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat kaikissa samoissa maissa ja liikkeissä joissa MasterCardkin toimii. Nämä ovat hyviä kortteja esimerkiksi kun lähdet ulkomaille, etkä halua ottaa mukaan sitä mustaa Amexia, jossa ei ole lainkaan luottolimiittiä.

2 Comments

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart