Lehtien tilaaminen netistä

Lehden tilaaminen netistä on nopeaa ja vaivatonta. Tilaaja valitsee verkkokaupassa haluamansa lehden joko itselleen tai ystävälleen ja täyttää osoite- ja maksutiedot niille varattuihin kenttiin. Maksaminen käy yleensä joko verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Lehdet toimitetaan kotiin tavallisesti seuraavasta numerosta alkaen, ja kestotilaus jatkuu niin kauan, että tilaaja irtisanoo tilauksensa.

Lehdet kaupasta tai lehtitaloista

Lehtiä voi tilata monesta eri nettikaupasta, joilla on myös omat tarjouksensa ja tilaajalahjansa. Kattava lehtivalikoima löytyy esimerkiksi osoitteista alelehti.fi, tarjouslehti.fi, lehtikuningas.fi, lehtiapaja.fi tai lehtitori.fi. Jokainen lehtikauppa tarjoaa omat erikoishintansa ja mahdolliset kylkiäiset lehtien tilaajille.

Lehdet voi halutessaan tilata myös lehtien ja lehtikustantamoiden omilta sivuilta. Kustantamoiden sivuilla myös kerrotaan heidän julkaisuistaan seikkaperäisesti. Vaikkapa Sanoma Magazinen julkaisemat yli 40 aikakauslehteä Cosmopolitanista Kodinrakentajaan saavat yhtiön sivuilla arvoisensa kattavat esittelyt.

Tilaajalahjat

Lehtitilauksen kylkiäiseksi tarjotaan usein jotain aiheeseen liittyvää tavaraa. Tilatessaan Tekniikan Maailman Laatulehden sivuilta asiakas saa samalla auton hands free -laitteen. Sama kauppa tarjoaa Kotilieden tilaajalle joko kauniin ja arvokkaan kaulakäädyn tai upean kakkulapion. Vauva-aiheisen lehden tilaaja voi saada lahjaksi vaikka kantoliinan tai hoitolaukun. Usein kaupanpäälliseksi tarjotaan myös lahjakortteja tai alennusta toisesta lehdestä. Tilaajalahjoja voi selata täällä.

Lajittelu helpottaa tilaajaa

Mikäli haluaa tilata jonkun tietyn lehden, parhaat hinnat löytyvät vertailemalla saatavilla olevia lehtiä lehtikauppojen hakukoneilla. Jos itseä kiinnostava lehti ei vielä ole tiedossa, on valikoimaa kätevä selailla lehtikauppojen selkeiden luokitusten avulla. Lehdet on lajiteltu joko lukijakunnan mukaan esimerkiksi naistenlehtiin, miesten harrastelehtiin, nuorten lehtiin, ammattijulkaisuihin, sarjakuvalehtiin tai ristikkolehtiin, tai aihealueen mukaan moninaisiin luokkiin aina anime-sarjakuvasta ja tietokonepeleistä moottoripyöriin ja puutarhan hoitamiseen.

Useimmista lehtikaupoista löytyy myös ulkomaisia aikakaus- ja harrastelehtiä ympäri maailman. Ulkomaisten erikoislehtien löytäminen kivijalkakaupoista saattaa olla hankalaa, joten netti vastaa kuluttajan tarpeisiin paremmin.

Uskallanko tilata?

Jos netistä tilaaminen epäilyttää, on hyvä tarkistaa lehden toimitusehdot. Luotettaville nettikaupoille myös jaetaan tunnustuksia. Esimerkiksi Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on kuluttajaviranomaisen ja verkkoliiketoimintaa edustavan Verkkoliikkeen yhteistyössä suunnitelema verkkokaupoille jaettava laatumerkki, joka osaltaan takaa verkkokauppiaan luotettavuuden. Luotettavaa toimintaa -leima on näkyvissä sen saaneiden nettikauppojen sivuilla.

 

Lehteä myyvät ainakin http://alelehti.fi/ ja http://tarjouslehtia.fi/.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart