Muuta laskut rahaksi

Tämä palvelu ei ole enää toiminnassa. Suosittelemme käyttämään vastaavaa Rahoittaja.fi -palvelua.

Tarjoamme helpon tavan muuttaa laskut rahaksi. Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä 24 tunnin sisällä!

LaskutRahaksi.com-palvelu on mielenkiintoinen uusi tulokas factoring-markkinoilla eli myyntisaatavien rahoitukseen. Yleensä laskujen myynnistä on pitänyt tehdä pitkiä yritysten välisiä sopimuksia, jossa sovitaan kattavasta yhteistyöstä. LaskutRahaksi.com tekee laskujen myymisestä erittäin kätevää. Voit tehdä sen suoraan verkkopalvelussa. 

Rahoittaja.fi tarjoaa factoring-rahoitusta. Myymällä laskut voit muuttaa avoimet laskusaatavat käteiseksi nopeasti.

LaskutRahaksi.com on uusi ja helppokäyttöinen verkkopalvelu helpottamaan pk-yrittäjien arkea. Se on helpoin ja nopein tapa parantaa yrityksen kassatilannetta ja vapauttaa varoja yrityksen kasvuun ja kehittämiseen. Palvelun taustalla toimii laskurahoitukseen erikoistunut Scan Rahoitus Oy.

Kilpailijoihinsa nähden LaskutRahaksi.com on huomattavasti nopeampi ja helpompi sillä kaikki tapahtuu verkossa ja luottopäätökset tehdään löyhemmin. Asiakkaan ei myöskään tarvitse sitoutua käyttämään palvelua, vaan sitä voi käyttää myös kertaluontoisesti yksittäisen laskun rahoittamiseksi.

LaskutRahaksi.com palvelun tarkoituksena on rahoittaa pk-yrityksien kasvua ja toimia heidän jokapäiväisen rahoituksen lähteenä sekä poistaa samalla myyjältä muistutus- ja perintätoimenpiteiden vaiva ja kulut.

Palvelun toimintamalli on selkeä ja yksinkertainen:
• Rekisteröidy palveluun yrityksesi edustajana
• Tunnistaudu verkkopankissasi tai mobiilivarmenteella.
• Luo käyttäjätunnus ja kirjaudu sisään
• Lataa ensimmäinen laskusi lähettämällä PDF-tiedosto tai syöttämällä laskun tiedot manuaalisesti lomakkeeseen.
• Mikäli maksaja hyväksyy laskun ja on maksukykyinen, saat luottopäätöksen ja rahat tilillesi parhaimmillaan 30 minuutissa.

Myydystä laskusaatavasta maksetaan heti 70% myyjän tilille ja 30% laskun loppusummasta jää vakuudeksi LaskutRahaksi.comille. Vakuus maksetaan rahoituspalkkioilla vähennettynä, kun maksaja on maksanut laskun.

Vauraus yrityslainat
Deal
Vauraus Oy:n yrityslainat.fi -palvelusta saat parhailla ehdoilla yritysrahoitusta jopa 3 000 000€ asti. Pienin summa 30 000€.

Palvelun rahoituspalkkio on 0,39%/maksuehtopäivä, esimerkiksi jos lasku maksetaan 14 päivässä, on palkkio 5,46% laskun kokonaissummasta. Laskun loppusumman tulee olla vähintään 500 euroa ja enintään 50000 euroa, jotta laskurahoitusta myönnetään.

Ylärajan kohdalla palvelu saattaa joustaa tapauskohtaisesti.

Rahoittaja.fi-palvelussa voi myydä vain yrityksiltä rästissä oleva maksuja. Saatavia yksityishenkilöiltä ei ole mahdollista myydä.

Palvelun usein kysyttyä –palstalta käy ilmi, että myös jo erääntyneitä laskuja on mahdollista yrittää myydä , vaikka ne kuuluisivatkin ennemmin perintätoimistoille.

Toinen vaihtoehto factoring-rahoitukselle on perinteinen yrityslaina, joita on nykyisin hyvin tarjolla.

2 Comments
  1. Yritys aloitti toimintansa tämän vuoden puolella ja väittävät ostaneensa viime vuonna 3 miljoonalla laskuja. Jos yritys antaa valheellista tietoa tämän kaltaisest asiasta, niin mistä muusta yritys olisi valmis valehtelemaan. Lukekaa sopimusehdot tarkasti läpi, tai käyttäkää kilpailijoiden palvelua joilla on pitkä kokemus alalta ja vahvat sijoittajat takana.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart