Lainax

Lainax, eli PeTitTrade Oy on turkulainen lainapalveluita tarjoava yritys. Lainaxin palveluihin kuuluvat lainat 50 €, 100 €, 150 €, 200 € ja 300 €. Lainat nousevat portaittain riippuen siitä onko asiakas uusi vai palaava. Ensimmäinen laina on 50 €, seuraava 100 €. 100 € lainan jälkeen kanta-asiakas voi hakea jo 300 € lainan.

Lainax lainaa haetaan sivustolta löytyvällä verkkohakemuksella. Verkkohakemuksella asiakas ilmoittaa haluamansa lainan suuruuden sekä muut tarpeelliset tiedot lainan saamiseksi. Lainax käyttää myös tunnistautumista verkkohakemuksen yhteydessä, joka asiakkaan pitää tehdä käyttämällä oman pankkinsa verkkopankkitunnuksia. Lainaxin lainaa voi hakea myös tekstiviestillä, mutta tällöin asiakkaan täytyy kustantaa tekstiviestimaksut jotka Lainaxin palvelussa ovat 1,90 € / viesti. Tekstiviestillä lainan loppuunsaattaminen vaatii kaksi viestiä, on siis suositeltavaa käyttää verkkohakemusta lainan hakemiseen aina kuin mahdollista.

Lainax tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on julkinen matkapuhelinnumero sekä suomalainen pankkitili. Ikävaatimus Lainaxin pikalainoissa on 20-vuotta. Laina-aika on jokaisessa lainassa 14-päivää. Vuosittainen korko Lainaxin lainoissa on n. 730 %.

Lainaxin palvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainaxin viestikeskus vastaanottaa hakemuksia myös viikonloppuisin ja hakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Jos lainapäätös pikalainalle myönnetään palvelu-aikoina, rahat siirretään tilille välittömästi. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin 09.00 – 17.00.

Lainax asiakaspalvelu
0600-13773 (1.50€/min)
asiakaspalvelu@lainax.fi

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart