Lainaa verkosta Ostosrahalta

Lainaa joustavasti muuttuviin elämäntilanteisiin

Penninvenytys on oma taiteenlajinsa, mutta sille on olemassa myös vaihtoehto. Kaverilta vippaamisen sijaan voi ottaa joustavan ja helpon kulutusluoton. Se auttaa seuraavaan palkkapäivään, kun menoja ei voi tai halua siirtää.

Ostosraha on kulutusluottopalvelu, jonka tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy. Yritys myöntää kulutusluottoja ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa voivat saada vähintään 21-vuotiaat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä on este luoton saamiselle. Tutustu myös muihin kulutusluottoihin.

Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.

Luoton hakeminen

Ostosraha-kulutusluottoa haetaan verkossa. Ensimmäisellä käyttökerralla uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä palvelun käyttäjiksi ja heidän henkilöllisyytensä varmennetaan samalla verkkopankkitunnuksilla. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaalle annetaan henkilökohtainen PIN-koodi, jolla luottoa voi seuraavilla kerroilla hakea suoraan. Luoton hakemiseen vaaditaan myös matkapuhelinnumero.

Ostosraha-kulutusluottoa voi saada 100-2500 euroa 1-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Luotto maksetaan takaisin tasasuuruisissa kuukausierissä kotiin lähetettävällä laskulla. Lainasta perittävä korko on 19 % ja on sama koko laina-ajan. Lisäksi peritään avausmaksu, jonka suuruus riippuu valitusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta, sekä 5 euron kuukausittainen lainanhoitomaksu.

Luoton voi halutessaan maksaa pois myös nopeammassa tahdissa, jolloin asiakkaan tulee olla yhteydessä luotonmyöntäjään. Samoin asiakkaalla on oikeus lyhennysvapaisiin kuukausiin, joista peritään sopimusehtojen mukainen maksu. Ostosraha on sitoutunut toimimaan vastuullisen lainaamisen periaatteiden mukaan, joten maksuvaikeuksissa asia pyritään aina järjestelemään asiakkaan kanssa. Maksuvaikeuksissa tulisikin aina olla yhteydessä OPR:n asiakaspalveluun hyvissä ajoin.

Ostosrahan hakeminen on siis käytännössä pikavipin hakemista.

Nopeaa ja helppoa

Ostosraha-kulutusluoton hakeminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Alle 400 euron luottohakemuksia käsitellään joka päivä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tätä suuremmat lainahakemukset käsitellään vain arkipäivisin.

Lainahakemuksia voi jättää vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelun aukioloaikoina lainapäätöksen saa vartissa, muina aikoina saapuneet hakemuksen käsitellään seuraavana aamuna saapumisjärjestyksessä. Pankkiyhteydestä riippuen rahat saa tilille heti tai parin pankkipäivän kuluessa. Lista pankeista, joiden tileille rahat siirtyvät reaaliaikaisesti, löytyy palveluntarjoajan verkkosivuilta.

Palveluntarjoajan verkkosivuilla on lainalaskuri, jolla lainan kokonaiskulua voi vertailla eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla. Laskuri näyttää myös luoton todellisen vuosikoron, jossa on huomioitu luoton kokonaiskulut, mikä tekee luottojen vertailun helpoksi.

Halvempaa lainaa löytyy pankista.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart