Lainaa ilman luottotietoja?

Lainaa pitäisi saada laskujen maksamiseen tai kulutukseen mutta luottotiedot ovat menneet? Tämä on tuttu tilanne monelle. Jos lainaa joutu ottamaan kulutukseen tai laskujen maksamiseen, on jotain henkilökohtaisessa taloudessa selvästi pielessä. Varsinkin jos on jo aiemmin saanut maksuhäiriömerkinnän. Lainaaminen ilman luottotietoja on kuitenkin hyvin vaikeaa, mutta ei täysin mahdotonta. Lue tästä mistä lainaa voisi saada!

 

Pikavippi ilman luottotietoja

Pikavipin ottaminen ilman luottotietoja pitäisi olla mahdotonta. Vaikka laki ei kiellä myöntämästä lainaa luottohäiriöisille, ei vakavasti otettavan rahoitusyhtiön edun mukaista ole myöntää lainoja niin suurella riskillä, mitä maksuhäiriöiset muodostavat. On kuitenkin mahdollista että juuri aloittaneet lainapalvelut saattavat myöntää heppoisen perustein lainaa suurten voittojen toivossa. Nämä lainapalvelut ovat yleensä kaikista kalleimpia. Mikäli pikavippiyritys mainostaa myöntävänsä lainaa myös luottotietonsa menettäneille se joko huijaa keräten ainoastaan tekstiviestimaksuja ilman aikomustakaan myöntää lainaa tai vaihtoehtoisista myöntää sitä mielipuolisen korkeilla koroilla. Älä siis lankea mainosmiesten puheisiin.

 

Myös maksuhäiriömerkinnän saanut voi saada pankista lainaa

Pankit suhtautuvat luottotietonsa menettäneisiin muita rahoitusalan yhtiöitä huomattavasti myötämielisemmin. Pankin pitkäaikaisten asiakkaiden on mahdollista saada lainaa myös ilman luottotietoja tietyin edellytyksin. Mikäli asiakkuus pankin kanssa on ollut moitteetonta niin lainaa on mahdollista saada jopa ilman takaajia tai vakuuksia. Esimerkiksi mikäli lainaa hakevalla on samassa pankissa asuntolaina otettuna jota on lyhennetty moitteettomasti, voidaan asunto-osakeyhtiön osakirjoja käyttää lainan vakuutena mutta yleisemmin lainan voi saada ilman vakuuksia koska asuntolaina itsessään on näyttö hyvästä asiakkuudesta. Pankit myös pitävät yllä asiakkuusprofiileja kaikista asiakkaistaan, joten asiakkaasta kertoo moni muukin asia kuin pelkästään luottotiedot. Paras tapa maksimoida mahdollisuutensa saada lainaa, on hakea luottotietorekisteriä ylläpitävästä Suomen Asiakastieto Oy:n asiakaspalvelusta todistus maksetusta saatavasta, joka maksuhäiriömerkinnän on aiheuttanut. Mikäli saatavaa ei ole vielä kokonaan maksettu pois, auttaa ulosottomiehen kanssa laaditun maksusuunnitelman toimittaminen pankkiin. Tämän perusteella pankki voi arvioida asiakkaan valtuudet ottaa ja hoitaa uutta lainaa.

 

Panttilainaamot

Panttilainaamot ovat halpa ja helppo tapa saada itselleen lainaa. Panttilaina on huomattavasti pikavippejä edullisempaa ja kilpailee  hinnoiltaan pankkien myöntämien lainojen kanssa. Lainaa saa ilman luottotietoja, sillä rahaa annetaan panttia eli arvoesinettä vastaan. Pantiksi käyviä arvoesineitä ovat mm. korut ja arvometallit, elektroniikka kuten pelikonsolit ja televisiot sekä esimerkiksi työkoneet ja perämoottorit. Myös taidetta käytetään usein panttina. Panttilainaamon arvioitua esineen, antavat he siitä tarjouksen. Takaisinmaksuaika on useita kuukausia ja tavaran voikin jättää panttilainaamoon huoletta ainakin puoleksi vuodeksi ilman sen menettämisen vaaraa. Ongelmaksi voi tosin koitua se, että pantattavaa tavaraa ei ole. Myöskään panteista ei makseta erityisen hyvin. Esimerkiksi lähes 300 euron arvoisesta Playstation 3 – konsolista ja kokoelmasta pelejä sai rahaa ainoastaan 130 euroa. Kunnollisen määrän lainaa saadakseen joutuukin panttaamaan huomattavan osan irtaimistostaan.

2 Comments
  1. Jos luottotiedot on menneet, on syytä vältellä kaikkea lainaamista, se on selvä asia. Kuitenkin on ihmisiä jotka ovat jo hoitaneet edelliset velkansa pois ja maksuhäiriön takia ei lainoja (ainakaan netistä) heru. Tällöin voi pankin kanssa neuvotella luotoista ja lainoista kun on hyvät perusteet ja säännölliset tulot. Pankit voivat hyvinkin myöntää lainaa kun on hyvät perusteet olemassa…

  2. Haluan laina koska tarvin raha maksaan pari laskut sitten mulle kaikki konnussa ja voin teillä maksaan pari kk ja jos en maksaan voitte ota mun puheli😂

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart