Lainaa heti

Rahantarve voi joskus iskeä mitä yllättävimmissä tilanteissa. Vaikka harva lainan ottaminen on perusteltua, eivät välttämättä aina omat rahat riitä jolloin laina on saatava edullisesti, turvallisesti, ja ennenkaikkea nopeasti. Mutta mitkä ovat nopeimmat keinot saada rahaa tilille?

Lainaa heti 20€ – 500€

Mikäli kaupungilla tulee nopean rahan puutetta, on todennäköisesti ainoa vaihtoehto rahoittaa omat ostoksensa pikavipillä. Valitettavasti baarireissuja ei enää pikavipeillä pysty kustantamaan, sillä lainaa saa myöntää etämyyntinä ainoastaan välillä 7-23.

Laina.fi logo
Deal
Laina.fi tarjoaa kulutusluottoa 50-5000€ joko jatkuvana luottolimiittinä tai kertaluontoisesti (kertalaina 600-3500€).
Cashbuddy
Deal
Vaikea saada lainaa? Hae Cashbuddyltä helposti. Nopea tapa saada rahaa.
Ostosraha
Deal
Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.
Euroloan logo
Deal
Euroloan myöntää jopa 10 000€ suuruisen luoton, jota voit nostaa tarpeesi mukaan. Erittäin kätevä vaihtoehto.
Lainasto
Deal
Lainasto on vaivaton kulutusluotto. Laina 1000-5000€ ja takaisinmaksuaika 1-3 vuotta.

Jotta pystyisit ottamaan lainaa nopeasti, sinulla tulee olla internet lähettyvillä, sillä kaikkien pikavippiyritysten tulee tehdä uusille asiakkaille sähköinen tunnistautuminen tupas-palvelun kautta. Mikäli nopean rahan tilanteita on tapahtuu useinkin, kannattaa etsiä yksiä hyvä ja luotettava pikavippipalvelu, jonka kautta jatkossakin hakee vipit, sillä vanhojen asiakkaiden ei tarvitse tunnistautua verkkopankkitunnusten avulla, vaan he voivat hakea henkilökohtaisella, palvelusta saatavalla pin-koodilla lainaa tekstiviestitse.

Parhaimmillaan rahat tulevatkin tilille muutamassa minuutissa. Ennen kuin otat lainaa, muista kuitenkin tarkistaa että pikavippipalvelu tukee  sinun pankkiasi, sillä mikäli palvelulla ei ole pankkitiliä siinä omassa pankissasi, kestää rahojen siirtyminen muutaman pankkipäivän. Ei siis ole tarkoituksen mukaista odotella rahojen siirtymistä pankkien välillä, kun ne voi saada heti lainaa tilille muusta palvelusta.

Pikavippaajan muistilista

Kun otat pikavippiä:

  • Tarkista paljonko laina maksaa. Älä maksa missään tapauksessa yli 1000% todellista vuosikorkoa lainastasi. Pikavippiä saa myös kohtuullisen edullisesti huonosta maineestaan huolimatta. Edullisen pikavipin todellinen vuosikorko on 100%-300%.
  • Tarkista, paljonko tekstiviestikulut ovat. Älä ota lainaa esimerkiksi Amex Rahoitukselta, jonka palveluista pelkistä tekstiviestikustannuksita muodostuu 10 euron lasku. Yhden tekstiviestin hinta ei missään tapauksessa saisi olla 2-3 euroa suurempi. Varo myös palveluita, jotka veloittavat ”käsittelykuluja” virheellisistä tekstiviesteistä.
  • Varo tekstiviestihuijareita. Turvallisin, ja yleensä edullisin tapa on ottaa vippi ilmaisella verkohakemuksella, tosin tekstiviestillä lainaaminen on yleensä nopein tapa saada rahat tilille.
  • Tarkista kenen kanssa olet tekemisissä. Pikavippiyrityksillä on ikävä tapa salata omistuksensa. Yhtiöt eivät näemmä halua tuoda esille sitä, että pitävät yllä jopa kymmeniä eri lainapalveluita. Jokaisesta palvelusta tulee löytyä rekisteriseloste sekä y-tunnus, josta selviää kenen kanssa on velkakirjaa tekemässä.
  • Kilpailuta. Lainat tulisi aina kilpailuttaa. Pikavippiyhtiöillä on kuitenkin lähes poikkeuksetta useita lainasivustoja, joten varo ettet kilpailuta saman yrityksen lainoja. Suhtaudu myös skeptisesti ”pikavippivertailu”-sivustoihin, joilla suurimmalla osalla on kytköksiä ja sopimuksia pikavippiyritysten kanssa.
Lainaamo
Deal
Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, josta saat jopa 20 000€ ilman vakuuksia tai takaajia.

Kulutusluotto heti

Kulutusluotot ovat pikavippejä hieman suurempia lainoja, joissa lainasta perittävä korko on maltillisempi, ja laina-aika pidempi. Kulutusluottoa saa 1 000 eurosta ylöspäin jopa 50 000 euroon. Pääsääntöisesti yli 20 000 euron luottoihin vaaditaan joko vakuuksia tai omistusasunto, jota ei kuitenkaan aseteta luoton vakuudeksi. Kulutusluottojen korko on pikavippejä huomattavasti maltillisempi, eikä yli 30% todellista vuosikorkoa tulisi kulutusluotosta maksaa.

Kulutusluottoa harvemmin saa todella nopeasti, sillä lainanmyöntäjä haluaa selvityksen tulotasosta sekä elämäntilanteesta, ja selvitystyöhön tyypillisesti kuluukin aikaa vuorokaudesta jopa viikkoon.  Toivoaan ei kuitenkaan kannata menettää, sillä kulutusluoton on mahdollista saada jopa muutamassa tunnissa, mikäli sähköisesti lähettää tiedot omista tuloistaan sekä laitat lainaa toimistoaikana. Lainaa on hyvä hakea toimistoaikojen puitteissa, sillä lainanmyöntäjä saattaa soittaa lisätietoja varten työnantajallesi.

Omalaina
Deal
Omalainan kautta saat järkevimmän lainan jopa 10 vuoden maksuajalla 50 000€ asti. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.
Lainaamo
Deal
Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, josta saat jopa 20 000€ ilman vakuuksia tai takaajia.
Bank Norwegian – jopa 50 000€ lainaa
Deal
Norwegian tarjoaa jopa 50 000€ lainaa erittäin hyvillä ehdoilla ja eduilla. Yksilöllinen korko.

Muista nämä kun haet kulutusluottoa:

  • Älä maksa kulutusluotosta yli 30% todellista vuosikorkoa. Lainaa saa jopa alle 10% todellisella vuosikorolla.
  • Tarkista vaaditaanko vakuuksia tai esimerkiksi asunnon omistamista.
  • Varsinkin, jos otat pientä-, tai keskisuuruista lainaa, älä maksa liian suuria lainan perustamismaksuja.
  • Kuinka lainaa lyhennetään? Tasaerissä, annuiteettina? Varo joutumasta tilanteeseen, jossa kuukausilyhennykset nousevat niin suuriksi, että maksat pelkkiä korkoja. Tällöin lainan pääoma ei lyhene.
  • Tulevatko rahat saman tien tilillesi? Mikäli palvelu ei tue pankkiasi, kestää rahojen kirjautumisessa tilillesi jopa useita pankkipäiviä.

Lainaa nopeasti luottokortilla tai pankistasi

Nopea, ja edullinen tapa saada lainaa heti on myös ottaa hakea joustoluottoa omasta pankista. Koska pankki tuntee elämäntilanteesi, ja luottohistoriasi, voit hakea joustoluottoa verkkopankin kautta, ja nostaa rahaa sen verran kuin tarvitse. Ylimääräisestä lainarahasta ei kannata maksaa, koska muiden raha on aina kalliimpaa kuin oma. Joustoluottoa voit yleensä lyhentää vapaavalintaisella summalla, ja nostaa lisää luottoa vaikka vanhaa velkaa olisi vielä jäljellä. Yleensä myöskään muiden lainojen, kuten jäljellä oleva asuntolaina ei ole este joustoluoton saamiselle.

Luottokorteilta on useimmiten myös mahdollista joko nostaa luottoa pankkiautomaatista, tai vaihtoehtoisesti siirtää sitä omalle tilille. Tästä veloitetaan yleensä tietty siirtomaksu  sekä muutaman prosentin provisio. Tämä voi kuitenkin tulla edullisemmaksi kuiten kulutusluoton ottaminen, sillä luottokorttiyhtiöiden korot ovat varsin maltillisia.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart