Lainaa autoa vastaan – Sav Rahoitus

Maailmalla ilmeisen suuri toimija, pörssinoteerattu SAV-Rahoitus on Suomessa erikoistunut myöntämään autolainoja. Sav-Rahoitus on nyt lanseerannut uudenlaisen vakuudellisen kulutusluoton, jossa luoton vakuudeksi asetetaan joko auto tai moottoripyörä. Lainaa on mahdollista saada enintään 6 000 euroa 6-36 kuukauden laina-ajaksi.

Kuinka saan lainaa autoa vastaan?

Auton asettaminen lainan vakuudeksi tarkoittaa sitä, että oma auto tai moottoripyörä siirretään Sav-Rahoituksen tytäryhtiön nimiin laina-ajaksi. Auton ”todellisella” omistajalla säilyy autoon käyttö- ja hallintaoikeus, ja lainan kokonaismääräisen takaisinmaksun jälkeen auto siirtyy takaisin todellisen omistajan nimiin. Lainaa haettaessa hakemuksessa on ilmoitettava auton merkki, malli sekä rekisterinumero sekä yleiskunto.

SAV-Rahoitus tarjoaa max. 6000€ lainan, jossa auto toimii vakuutena. Voit siis muuttaa autosi käteiseksi luopumatta siitä!

Koska lainanmyöntäjä ei pääsääntöisesti näe, eikä arvioi auton todellista arvoa, annetaan luottoa enintään puolet siitä summasta, joka on auton alin markkina-arvo. Mikäli auton alin markkina-arvo on 10 000 euroa, saa lainaa korkeintaan 5000 euroa. Auton markkina-arvon tulee olla välillä 1 000 – 20 000 euroa. Vakuudeksi asetettavan auton tulee olla enintään 15 vuotta vanha. Autossa on myös oltava kaskovakuutus. Enintään 3000 euron lainoihin voidaan myöntää myös kaskovapaus.

Kuinka Sav-Rahoituksen kulutusluottoa haetaan?

Kulutusluottoa voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt. Luottoa haetaan verkkohakemuksella, jossa ilmoitetaan hakijan ikä, henkilötiedot, siviilisääty sekä kuukausittaiset palkka- tai eläketulot + edellä mainitut tiedot autosta. Kuukausittaisten tulojen tulee olla vähintään 1000€/kk. Vaikka kyseessä on vakuudellinen luotto, luottohäiriöisille ei lainaa myönnetä. Alustavan lainapäätöksen saa tekstiviestiksi, ja rahat tulevat tilille keskimäärin 2-5 päivän kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Esimerkkilaina
Hakijan ikä: 35-vuotta
Hakijan tulot/kk: 2000€/kk
Ajoneuvon ikä:5 vuotta
ajoneuvon arvo:15 000 €
Luoton määrä:6 000€
Laina-aika: 24 kuukautta (2 vuotta)
===
Luoton korko:9,3%
Todellinen vuosikorko:18,8%

Korko lainassa on alkaen 5% ja määräytyy luottotappioriskin mukaan. Luottotappioriskiä analysoidessa otetaan huomioon vakuudeksi asetettavan auton malli, merkki ja yleiskunto sekä hakijan ikä ja kuukausitulot.

SAV-Rahoituksen kulutusluoton kulut

Lainan perustamismaksu on 10% lainan määrästä, joka voi kuitenkin olla enintään 350 euroa. Kuukausittainen tilinhoitomaksu 9,80€/kk. Tämän lisäksi tulee ajoneuvokeskus Ake:n rekisteröintimaksu 25 euroa. Mikäli asiakkaan täytyy muuttaa kesken laina-ajan ajoneuvon rekisteritietoja, esimerkiksi ottaessaan uuden ajoneuvovakuutuksen, laskuttaa SAV-Rahoitus tästä lystistä 30 euroa.

Otanko lainaa SAV-Rahoituksesta?

Vaikka SAV-Rahoituksen kulutusluotto on hieman kalliimpi kuin esimerkiksi pankin tarjoamat luotot, on todellinen vuosikorko kuitenkin verrattaen halpa moniin muihin luottoihin verrattuna. Lainaa voikin suositella niille, jotka pelkäävät maksuhäiriömerkintöjä tai eivät saa esimerkiksi tulotason takia lainaa ilman vakuuksia.

SAV-Rahoitus tarjoaa max. 6000€ lainan, jossa auto toimii vakuutena. Voit siis muuttaa autosi käteiseksi luopumatta siitä!

 

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart