Laina.com

Mikä yritys omistaa palvelun

Palvelun omistaa Lainacom oy ja tämä on yrityksen ainoa lainapalvelu.

Kuinka paljon lainaa voi saada ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa voi hakea 50-100 euroa 7-90 vuorokauden laina-ajaksi. Rahaa voi hakea juuri sen verran kuin. 50-400 euron lainat saa 7-30 vuorokauden laina-ajaksi ja 500 euron lainat jopa 90 vuorokauden laina-ajaksi. Suuremmat lainat maksetaan takaisin kolmessa erässä.

Kenelle lainaa myönnetään

Lainaa saa jokainen 18 vuotta täyttänyt, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Ensimmäisellä lainauskerralla on tunnistauduttava sähköisesti joko Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian, Paikallisosuuspankin tai Sampo-pankin verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainanhaku jatkuu ilmaisella verkkohakemuksella.

Lainan hinta

Lainan todellinen vuosikorko on 411,57% – 4328,91% riippuen lainan suuruudesta sekä valitusta laina-ajasta. Esimerkiksi: 50 euron laina 30 vuorokaudeksi maksaa takaisin yhteensä 62 euroa.

Kuinka nopeasti saa lainaa

Lainoja myönnetään ja tilitetään päivittäin kello 7-23. Rahat siirtyvät välittömästi Nordean, Osuuspankin, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, Sampo-pankin ja Aktian tileille. Muihin pankkeihin siirto muutaman pankkipäivän.

Muuta

Eräpäivää on mahdollista siirtää 14-30 vuorokautta.

Otanko lainaa yritykseltä

Ei edullista lainaa, mutta toisaalta voit lainata juuri haluamasi määrän. Luotettavan oloinen palvelu. Yritys mainostaa Laina.com – palveluaan joka puolella.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart