Kulutusluotto heti

Kulutusluotto on pikavippiä suurempi, tavallisesti yli 1 000 euron laina, jonka laina-aika voi olla muutamasta kuukaudesta jopa kymmeneen vuoteen. Suurimmat kulutusluotot voivat olla jopa 50 000 euroa.

Kulutusluotto on tavallisesti kalliimpaa kuin pankkilaina, mutta kulutusluoton voi saada hyvinkin nopeasti. Parhaimmillaan rahat voi saada tilille hakemuksen lähettämisestä jopa vartissa!

Nopein kulutusluotto

Omalaina
Deal
Omalainan kautta saat järkevimmän lainan jopa 10 vuoden maksuajalla 50 000€ asti. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.
Lainasto
Deal
Lainasto on vaivaton kulutusluotto. Laina 1000-5000€ ja takaisinmaksuaika 1-3 vuotta.
Euroloan logo
Deal
Euroloan myöntää jopa 10 000€ suuruisen luoton, jota voit nostaa tarpeesi mukaan. Erittäin kätevä vaihtoehto.
Ostosraha
Deal
Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.
Lainaamo
Deal
Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, josta saat jopa 20 000€ ilman vakuuksia tai takaajia.

Yksi nopeimmista keinoista saada itselleen kulutusluottoa ovat pankit. Lähes kaikkien pankkien verkkopankkien kautta voi lainaa hakea välittömästi. Laina on mahdollista ottaa joko pankin kautta tai vaihtoehtoisesti siirtää rahaa luottokortin luottopuolelta. Tällöin veloitetaan siirtomaksu sekä prosenttimääräinen provisio luoton määrästä.

Luoton siirto kortilta tilille

Nordea Mastercard 2€+2%
Nordea Visa 2€+2%
Sampo Mastercard 2%
Sampo Visa 2€ + 2%

Toinen mahdollisuus on ottaa pankista lainaa. Tämä tapahtuu helposti verkkopankin kautta ja lainapäätöksen saa jopa päivässä. Korot ovat usein varsin maltillisia ja lainaa ilman vakuuksia voi saada jopa 20 000 euroa ja vakuuksien kanssa jopa 50 000 euroa.

Nopeata kulutusluottoa hakiessa kannattaa ottaa huomion lainakäsittelyyn kuluva aika. Nopean lainan voi torpedoida kauan kestävä lainapäätös, jota voi yhtiöstä riippuen joutua odottamaan jopa viikon verran. Kaikista jouhevimmin lainan saa niistä yhtiöistä, jotka eivät vaadi erityisiä todisteista säännöllisistä tuloista. Toisaalta, mikäli todisteita tuloista ei vaadita, jää usein myös lainasumma pienemmäksi. Yleensä palkkatulojen osoittamiseen riittää kahden aiemman kuukauden tiliotteiden lähettäminen. Kysy jos voit lähettää tiliotteet sähköisesti. Varmista myös että sopimuspapereiden allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti. Tämä tarkoittaa sähköistä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. On yrityksiä, jotka vieläkin lähettävät asiakkaalle lainapaperit postitse kotiin allekirjoitettaviksi. Varmista myös että saat lainapäätöksen heti. Osa yrityksistä myöntää heti alustavan lainapäätöksen, mutta tämä ei automaattisesti tarkoita sitä, että lainan saisi. Yritykset voivat nopeasti tarkistaa että luottotiedot ovat kunnossa, mutta tarvittavien säännöllisten kuukausitulojen tarkistamiseen menee aikaa.

Mitä ovat kulutusluotot?

Kulutusluotot ovat pikavippejä suurempia lainoja. Tarkkaa rajaa pikavippien ja kulutusluottojen välille on vaikea vetää, mutta yli 1 000 euron luotot eivät yleensä ole enää pikavippejä. Kulututsluotosta maksettava korko on moninkertaisesti pikavippejä matalampi(tai ainakin pitäisi olla), sekä laina-aika pidempi. Alle kuukauden kulutusluottoja ei ole. Laina-aika voi kulutusluotoissa olla jopa kymmenen vuotta!

Hyvä puoli kulutusluotoissa on se, että pystyt yleensä ottamaan lainaa juuri sen verran kuin tarvitse, etkä joudu maksamaan ylimääräisestä lainasta ja sen koroista. Useat luottoa myöntävät palvelut käyttävät liukuvaa lainalaskuria, jolloin lainansa voi räätälöidä jopa euron tarkkuudella haluamansa laina-ajan kanssa.

Kulutusluotto heti

Näistä palveluista on todistetusti saanut nopeasti lainaa.

Freedom Rahoitus – Lainat

Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainaa 500 – 20 000 euroa 1-10 vuoden laina-ajaksi. Korko lainoissa on kohtuullinen, lainan määrästä ja ajasta riippuen välillä 11-20%. Lainapäätöksen saa jopa saman päivän aikana ja rahat tilille jopa seuraavana päivänä. Freedom Rahoitus ei itse myönnä kulutusluottoja, vaan kilpailuttaa lainat. Lainat voikin Freedomin kautta kilpailuttaa nopeasti ja itselleen edullisin laina löytyy helposti.

Saat erittäin todennäköisesti Rahalaitoksen kautta lainaa. Palvelussa lähes 20 lainanmyöntäjää saman katon alla.

Santander – Halvat kulutusluotot

500Espanjalainen rahoitusalan jätti Santander ei Suomessa harjoita pankkitoimintaa, mutta myöntää kulutusluottoja sekä autorahoitusta. Tämän lisäksi Santander myöntää myös edullisia luottokortteja. Santanderin myöntämät lainat ovat kenties Suomen edullisimpia kulutusluottoja, sillä korkoa peritään ainoastaan 4,79% – 13,79 %, riippuen lainasummasta sekä laina-ajasta. Lainaa saa ilman takauksia 2 000 eurosta aina 50 000 euroon asti! Laina-aika 2 000 – 6 000 euron lainoissa on enintään 5 vuotta ja yli 6 000 euron lainoissa jopa 10 vuotta! Kun rahoitusta hakee, on maksettava lainan perustamismaksu, joka on kaikissa lainoissa 149 euroa sekä kuukausittainen 8 euron suuruinen tilinhoitomaksu.
Santander laina ei kuitenkaan ole kaikista nopein kulutusluotto, mikäli hakee itselleen pientä, muutaman tuhannen euron lainaa. Santander lähettää kotiin sopimuspaperit allekirjoitettavaksi ja rahat maksetaan tilille 3-5 vuorokauden kuluttua papereiden saapumisesta Santanderille. Rahoja joutuukin odottamaan yhteensä viikon verran. Joka tapauksessa Santander on jopa pankkeja edullisempi paikka ottaa suurempia kulutusluottoja. Pieneen nopean rahan tarpeeseen palvelu ei sovi.

Ostosraha – Pikalaina

Ostosraha on Suomen vanhimman pikalainayrityksen, Pikavippi.fi:n ylläpitämä palvelu, joka myöntää 400 – 2500 euron suuruisia kulutusluottoja. Vaikka palvelusta ei isoja summia saa, on Ostosrahan valttina nopeus. Mikä parasta, takaajia tai vakuuksia ei vaadita vaan säännölliset kuukausitulot riittävät. Ostosrahaa voivat hakea kaikki 21-75 vuotiaat, joilla luottotiedot ovat kunnossa. Lainan todellinen vuosikorko on kohtuulliste 19%, mutta lainaa haettaessa on maksettava 80 euron suuruinen lainan perustamismaksu sekä viiden euron suuruinen kuukausittainen tilinhoitomaksu. Vaikka Ostosrahasta ei lainaa saa yhtä halvalla kuin pankista tai Santanderilta, on palvelun ehdoton valttikortti nopeus sillä rahat saa tilille jopa 15 minuutissa! Lainaa haetaan verkkohakemuksella ja henkilötunnistus tapahtuu sähköisesti verkkopankkitunnuksien avulla, joten lainapäätöksen saa heti ja rahat Sampo-pankin, Säästöpankin, Nordean, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin, Osuuspankin tai Tapiolan tilille välittömästi. Ostosraha onkin yksi ainoista kulutusluotoista, jota voi hakea jo ollessaan kaupassa ostoksilla!

Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.

Svea Laina – Rahat tilille muutamassa päivässä

SveaDirektin kulutusluotot ovat kohtuullisen nopea saada tilille jopa 8 500 euroa. Lainapäätös luvataan lähes heti ja rahat tilille jopa kahdessa päivässä. Lainaa voi hakea 500 – 8 500 euroa 2-10 vuoden laina-ajaksi. Korko kaikissa lainoissa on 10,6% joka hyvin edullinen lähes kaikkiin muihin kulutusluottoihin verrattuna.

Nopean kulutusluoton lisäksi Svea myöntää myös vakuudellista lainaa, jota on mahdollista saada 6 000 – 25 000 euroa. Tämän lainan erikoisuus on pitkä laina-aika, sillä lainan voi saada jopa 20 vuoden takaisinmaksuaikataululla!

Näitä lainoja voivat hakea kaikki 20-65 vuotiaat, joilla on luottotiedot kunnossa sekä säännölliset kuukausiansiot.

Svealla on myös Veronpalautus heti – palvelu, jonka kautta oman veronpalautuksensa voi realisoida välittömästi. Saatua rahaa ei tarvitse maksaa takaisin, vaan se maksetaan yhtiölle suoraan veronpalautuksista.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart