Kotisiivous – siivoojan hankkiminen

Pienet luksukset arjessa ovat elämän suola. Naapurit katsovat kateellisena kun tulet kotiin puhtaaseen ja raikkaalta tuoksuvaan kotiin. Tämä arjen luksus on kotisiivous-palvelut. Suomalaiseen mentaliteettiin kuuluva siivoaminen ja ruoanlaitto väsyneenä kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen on onneksi meille joillekin jo takanapäin. Suomi on siirtymässä palveluyhteiskuntaan, ja yhä useamman arjen inhotuksen voi ulkoistaa kodin omalla palkatulle hengettärelle. Mikä parasta, kotisiivouksen kaltaisesta helpotuksesta saa vielä veronkevennystä jolloin kotisiivous voi tulla hyvinkin edullista!

On aika lopettaa työpäivän jälkeen niska limassa ahertaminen ja kodin siistinä pitäminen. Vapaa-ajalle kuuluu antaa arvoa, sillä itselleen ja perheelleen kulutettu aika on sitä kaikkein kalleinta. Kukapa haluaisi viikonloppuna viettää perheen kanssa aikaa siivotessa? Nykyään onkin apu jo lähellä, sillä kiitos kotitalousvähennyksen, myös normaalilla perheellä on varaa palkata itselleen ammattitaitoinen siivooja sopuhintaan, ja nostaa jalat ylös. Älä siis liialti tunne huonoa omatuntoa vapaa-ajalla laiskottelusta, vaan anna ammattilaisen hoitaa elämän ikävät kotiaskareet. Muista että verottajalta saa korvausta 60% kuluista 3000 euroon asti mikäli taloudessa on yksi palkansaaja, ja 6000 euroon asti mikäli heitä on kaksi. Tämä veroetu onkin ainoita kädenojennuksia verottajan suunnalta, joten hyöty kannattaa käyttää.

Suomen joustavin kotisiivous. Tilaa tarpeen mukaan. Hinta 30€/h.

Kotisiivous-palvelut

Kotisiivouksia suorittavia palveluita on useita. Valinnanvaraa pelkistä kotisiivouspalveluista täyden palvelun kodinhoitoon. Tarjolla on paketteja niin poikamiehille, suurperheille kuin senioreillekin. Siivouksen yhteyteen on mahdollista hankkia myös asiointiapua, ruoanlaittoa ja tietotekniikan asennusapua. Tässä muutamia mainitaksemme:

Lekator Oy – Kotisiivous

Lekator Oy:n Kotisiivous-palvelu hoitaa imuroinnit, kosteuspyyhinnät, silitykset, saunan ja vessan siivouksen, mattojen tamppauksen sekä lumityöt ja haravoinnin puolestasi. Myös lakanat vaihdetaan. 20 vuotta koteja siivonnut yritys putsaa myös arvokkaampia koteja, sillä heillä on vastuuvakuutus miljoonaan euroon asti. Toimialueina pk-seutu ja kehyskunnat sen ympärillä sekä etelä-karjala. Hinnat ma-ti 33€/h, ke-to 34€/h ja pe 35€/h. Tämän lisäksi perusmaksu 8,5€ kerta, joka sisältää matkakustannukset. Minimisiivousaika 2 tuntia kerralla. Vaikka tuntihinnat saattavatkin kauhistuttaa, tulee muistaa että hinnoista tippuu 60% pois. Jos esimerkiksi kaksi kertaa kuussa käyvä siivooja putsaa 110 neliön asunnon 3 tunnissa, tulee laskua kuukaudessa kotisiivouksessa 215€ ja verovähennyksen jälkeen omavastuuosuus on 85€. Alle satanen puhtaasta kodista onkin varsin kohtuullinen hinta.

PutiPuhdasKoti

Putipuhdaskodin kotisiivoupalveluihin kuuluu niin viikoittaista kuin kertaluonteista kotisiivousta, muuton yhteydessä tehtävää siivousta, ikäihmisille suuniteltua kodinkunnossapitopaketteja kuin vaikkapa ikkunanpesua ja yleistä kotiapua. Palvelut kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Tuntiveloitus on 33,20€/h. Esimerkki: kaksi kertaa kuukaudessa tehtävä siivous, johon kuluu yhteensä 5 tuntia maksaa 166 euroa, jossa omavastuu verovähennyksen jälkeen 66 euroa.

5 Comments
  1. vähän kyllä epäilyttäisi päästää vieras ihminen siivoamaan kotia. Kun kuitenkin se siivooja todnäk käy silloin kun ei itse ole paikailla, niin kuinka voi luottaa ettie käy tonkimassa tai varastamassa? Vaikka oliski niillä joku vahinkovakuutus niin vois olla vaikea todistaa et jotai on kadonnu

  2. noo en mä tiiä, ainakaa itel mitää arvokasta oo ees himas 😀 mut joo kantsis ehkä varmuuen vuoks siirtää kaikki arvokkaat tavarat syrjään…

  3. Kotisiivouksen verovähennysoikeus on kummallista. Kuten Tuomas Enbukse minäkin ehkä haluaisin kotiini mielummin trumpetistin. Miksi valtio ei tue tätä?

  4. No hulluko sitä enää siivoaa kotona itse, toi kotitalousvähennys on ollut todella hyvä juttu. Varsinkin nykyään tulisiki siirtyä enemmän immateriaaliseen kuluttamiseen ja palveluiden käyttöön. Itsellä tulossa kotisiivooja ensi viikolla :))

  5. Toivota Hyvää Joulua Tervetuloa Tuttustumaan TARJOUS 4 tuntia siivousta vain 70,00E 040-4452367

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart